Amy Winehouse - Look a Like

Amy Winehouse - Look a Like boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Amy Winehouse - Look a Like.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze briljante look a like vormt een geweldige impersonificatie van Amy Winehouse

Terwijl Merante Amy's grootste hits zoals Rehab en Valerie live zingt, neemt ze je mee terug in de tijd en herinnert iedereen aan de unieke, krachtige persoonlijkheid van Amy!

Een emotionele en opbeurende ervaring voor jong en oud!

Amy schenkt zichzelf een drankje in terwijl ze een praatje maakt met het publiek. Wanneer nummers Love is a losing game or Back to black gespeeld worden, wordt de tragedie van Amy's leven tastbaar.

Merante Tamar van Amersfoort werd bekend als de winnaar van de populaire Nederlandse tv-talentenjacht My Name Is ... (2010) - 1,5 miljoen kijkers.
Ze toerde met de So You Think You Can Dance - Tour 2010 door Nederland en België, en vermaakte 50.000 enthousiaste theaterbezoekers.

Boeken of een optie plaatsen voor Amy Winehouse - Look a Like?

Voor meer informatie over Amy Winehouse - Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Amy Winehouse - Look a Like

Deze act is bekeken door 32017 mensen

Specificaties van Amy Winehouse - Look a Like

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Amy Winehouse - Look a Like

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Amy Winehouse - Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.