Amy Winehouse - Look a Like

Amy Winehouse - Look a Like boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Amy Winehouse - Look a Like.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met deze briljante look-alike die een verbluffende impersonatie neerzet van niemand minder dan Amy Winehouse.

Stap terug in de tijd terwijl Merante, met haar verbluffende gelijkenis en vocale talent, live de grootste hits van Amy, zoals "Rehab" en "Valerie," ten gehore brengt. Ze neemt je mee op een reis door de tijd en doet iedereen herinneren aan de unieke, krachtige persoonlijkheid van Amy Winehouse.

Een emotionele en opbeurende ervaring voor jong en oud!

Deze ervaring is niet alleen emotioneel aangrijpend, maar ook opbeurend voor mensen van alle leeftijden. Merante, in de rol van Amy, schenkt zelfs symbolisch een drankje in terwijl ze een praatje maakt met het publiek. Op het moment dat nummers als "Love is a Losing Game" of "Back to Black" worden gespeeld, wordt de diepgewortelde tragedie van Amy's leven tastbaar en ontstaat er een diepere connectie met het publiek.

Merante Tamar van Amersfoort is geen onbekende in de entertainmentwereld. Ze verwierf bekendheid als de winnaar van de populaire Nederlandse tv-talentenjacht "My Name Is..." in 2010, met een publiek van maar liefst 1,5 miljoen kijkers. Ze heeft haar talent ook gedeeld tijdens de So You Think You Can Dance-tour in 2010, waarbij ze Nederland en België betoverde en meer dan 50.000 enthousiaste theaterbezoekers vermaakte.

Het ware talent van Amy Winehouse bijna net echt

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke en meeslepende ervaring die de herinnering aan Amy Winehouse levendig houdt, is Merante Tamar van Amersfoort de ultieme keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om deze bijzondere act te boeken en te ontdekken hoe zij de geest en het talent van Amy Winehouse nieuw leven inblaast op jouw evenement.

Boeken of een optie plaatsen voor Amy Winehouse - Look a Like?

Voor meer informatie over Amy Winehouse - Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Amy Winehouse - Look a Like

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 38426 mensen

Specificaties van Amy Winehouse - Look a Like

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Amy Winehouse - Look a Like

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Amy Winehouse - Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.