Schoorsteen Piet

Schoorsteen Piet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Schoorsteen Piet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zie de maan schijnt door de bomen ... De Schoorsteen Piet gaat van schoorsteen naar schoorsteen. Voor de schouwen staan de kinderschoenen klaar en hoor... daar klinken Sinterklaasliedjes !

Een originele Zwarte Pieten act

Ambiance is toch uiteindelijk waar het om gaat in de donkere maand December. Hierin voorziet de Schoorsteen Piet. Hij brengt de Oud-Hollandse sfeer tot leven. Niet alleen met live gezongen muziek, maar ook met het decor waarop hij zit. Een geweldig stimulans voor de fanasiewereld van het kind.

Boeken of een optie plaatsen voor Schoorsteen Piet?

Voor meer informatie over Schoorsteen Piet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Schoorsteen Piet

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22453 mensen

Specificaties van Schoorsteen Piet

  • Tijdsduur: 4 x 30 minuten
  • Reiskosten: € 0,75 per km. (v.v.) vanaf Ochten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Schoorsteen Piet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Schoorsteen Piet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.