Presentator Julien Demeijer

Presentator Julien Demeijer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentator Julien Demeijer.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

(Stem)acteur

Julien is werkzaam als stemacteur en acteert op tv en in het theater. Momenteel is hij te horen als de stem van Jake in de serie Power Rangers op Nickelodeon. Op 12-jarige leeftijd maakte Julien zijn debuut in het programma TrendTent van Kindernet. Daar kwam hij erachter dat dit is wat hij wilde; acteren! Zo heeft hij na amateurtoneel, de theaterschool en divers acteerwerk besloten als freelancer aan de slag te gaan.

Voice over

Naast inspreekwerk voor tekenfilms en life action series zet Julien zijn stem ook in als voice over. Hij is daardoor breed inzetbaar, voor groot werk in de studio tot de iets kleinere klussen die hij vanuit zijn eigen thuisstudio kan doen.

Presentator

Voor zowel radio en televisieprogramma’s als voor grote live evenementen is Julien multi inzetbaar. Na diverse lessen van oa Roeland Kooijmans is hij sinds 2010 aan het presenteren. In 2010 en 2011 presenteerde hij het programma Lijn 1 bij Omroep Arnhem, in datzelfde jaar begon hij evenementen te presenteren voor oa de Bijenkorf. Momenteel presenteert hij nog steeds evenementen voor zowel jong als oud. Zo praat hij af en toe ook een pubquiz aan elkaar.

Entertainer

Julien is een jonge actieve maar vooral ervaren entertainer. Onder de naam “Julian” treed hij sinds 2004 op. Zo heeft hij dit jaren als clown gedaan o.a. in familiepark Drievliet. Op veel feesten en partijen heeft hij zowel als zichzelf als in karakter mensen vermaak gebracht. Sinds 2009 reist hij onder andere door het land met zijn kindershow (zie julianskindershow.nl). Naast entertainment voor kinderen treed hij ook voor volwassenen op, bijvoorbeeld als stand up comedian.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentator Julien Demeijer?

Voor meer informatie over Presentator Julien Demeijer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentator Julien Demeijer

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatoren om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26326 mensen

Specificaties van Presentator Julien Demeijer

  • Tijdsduur: 4 x 45 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Presentator Julien Demeijer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentator Julien Demeijer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.