Van niets binnen op nr. 1 in de album top 100

18/11/2011

Het tweede studio album van Nederlands nieuwste zangsensatie Los Angeles, The Voices 'Because we Believe' is vandaag van niets op nummer 1 binnen gekomen in de album top 100.
Met dit gegeven lijken de mannen de harten van het Nederlandse publiek definitief te hebben veroverd. Het album bleek in de voornotering al goed voor de gouden status wat neer komt op 25.000 bestelde exemplaren alleen al in de eerste verkoopweek.
LATV werd vorig jaar opgericht door zanger/presentator/jurylid Gordon. Hij zette na het eerste grote succes van het debuut album (goud en platina) een streep onder zijn carrière bij de Toppers om zich volledig te richten op zijn eigen groep. Dat heeft dus nu zijn eerste vruchten afgeworpen met deze nummer 1 positie als resultaat.
"Ik heb dit in mijn carrière nog niet mee gemaakt! Het is ook zo onwerkelijk allemaal, als je alle reviews op internet leest van mensen die diep geraakt zijn door onze muziek en teksten dan doet het wat met je en weet je dat je op de goede weg zit en de juiste beslissing hebt genomen. Ik ben ook zo onwaarschijnlijk trots op mijn mannen, zij vormen de basis voor dit geweldige succes!" aldus Gordon.
In navolging van het succes van beide albums zijn de heren van LATV ook de studio ingedoken voor een kerst CD welke op 2 december a.s. gereleased zal worden. Van dit album zullen maar liefst 2 singles verschijnen.
De eerste single, Miss You Most At Christmas Time met Holland's Got Talent winnares Aliyah Kolf, wordt ondersteund met een video clip
De tweede single, Stand Up And Sing, is gedurende de december maand DE kersttune van RTL en wordt ondersteund door een mega campagne van RTL.

Boeking of een optie plaatsen voor Los Angeles the Voices

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Los Angeles the Voices kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.