LA, the Voices diep teleurgesteld in Gordon

26/04/2013

De mannen van Los Angeles, the Voices zijn diep teleurgesteld in hun voormalige collega Gordon. Remko Harms, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter Strykes vinden dat Gordon 'absurde eisen' blijft stellen nu hij de groep heeft verlaten. "Dat hij dit nu doet, laat zien hoe weinig respect hij voor ons heeft", zegt Strykes in het AD. "We zijn diep, diep teleurgesteld."

Volgens Strykes is Gordon er verantwoordelijk voor dat voorlopig alle optredens van Los Angeles, the Voices zijn afgezegd. "Wat een onzin, ik heb geen optredens geannuleerd", reageert Gordon. "Partijen als Holland Casino, die LA, the Voices hadden geboekt, willen die groep gewoon niet hebben zonder mij. Daarom zijn die optredens afgezegd."
 
Gordon is, ondanks dat hij een maand geleden de groep verliet, nog steeds verbonden met de zanggroep. "Ik heb tweeënhalf jaar ziel en zaligheid geïnvesteerd in de groep. Ik heb de naam verzonnen, ik heb alles opgebouwd", vertelt Gordon. "Ik stel echt geen absurde eisen. Die jongens moeten gewoon een bedrag betalen per optreden of per verkochte cd. Dat is volkomen normaal."
 
Strykes vindt de eisen van Gordon echter 'niet normaal'. "We zijn geen naïeve domme blondjes. Hij kan niet vanuit Blaricum met een afstandsbediening het schip blijven besturen. Ik dacht dat de slavernij al heel lang geleden is afgeschaft."

Boeking of een optie plaatsen voor Los Angeles the Voices

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Los Angeles the Voices kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.