Los Angeles the Voices

Los Angeles the Voices boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Los Angeles the Voices.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Los Angeles zal staat voor kwaliteit en zal voor velen als een plezierige verrassing komen in een tijd waarin de muziekindustrie het al moeilijk genoeg heeft en waar weinigen nog hun nek durven uit te steken. In samenwerking met RTL en Sony Music is project groots gelanceerd  met diverse media campagnes.

De zangsensatie was voor het eerst te zien  tijdens een uniek optreden op de uitmarkt in Amsterdam. De televisie première was in het finale programma van het uiterst succesvolle Hollands Got Talent. Een uur durende documentaire over de totstandkoming van de groep zal eind oktober te zien zijn op RTL. Met al deze wapenfeiten zullen de mannen een geweldige start beleven en met concerten gepland in het voorjaar van 2011 en het uitbrengen van een DVD met daarop live uitgevoerde werken zal Los Angeles nog lang van zich doen spreken.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Los Angeles the Voices?

Voor meer informatie over Los Angeles the Voices kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Los Angeles the Voices

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 148267 mensen

Specificaties van Los Angeles the Voices

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Los Angeles the Voices

Los Angeles, the voices (De engelen, de stemmen) is de naam van de mannengroep die in Juni 2010 het levenslicht mocht aanschouwen. Oprichter, initiator en groepsleider is Gordon(42).

Gordon's muzikantenhart heeft hem nooit in de steek gelaten en zoekend naar een nieuwe uitdaging op dat gebied greep hij het hem aangeboden ‘Los Angeles’ project met beide handen aan. Zijn showbizz moeder (de tv en radio legende Tineke de Nooij) overhandigde hem een CD welke zij meebracht van componisten uit zijn geliefde Zuid~Afrika met daarop wonderschone composities van melodieën , een combinatie van pop en klassieke muziek. Razend enthousiast mobiliseerde Gordon bevriende producer/componist Bas van den Heuvel om dit project leven in te blazen. Ron Stoeltie (zender coördinator radio2) viel letterlijk van zijn stoel bij het horen van het repertoire en een samenwerking met deze populaire zender was dan ook voor de hand liggend.

Het wereldvermaarde Metropole orkest werd benaderd en inmiddels zijn er diverse stukken opgenomen en is de combinatie van mooie grote zangstemmen en top musici een feit. Maar liefst 14 titels werden opgenomen deels in Nederland en deels in België waar het Studio Symphony Orchestra voor werd gebruikt onder leiding van Dick Bakker, de dirigent legende. Hij kontakte diverse grote arrangeurs waaronder Carl Rasmussen (Zweden) Tom Trapp (New York,USA)en andere om de arrangementen te schrijven voor de vaak orkestrale bombastische liedjes. Waar het in eerste instantie leek te gaan om een nieuw solo project besloot Gordon
dat het voor het project en de muziek beter was om dit niet alleen of zelfstandig te doen. Door middel van een oproep in een grote Nederlandse krant en via de site vocalisten.nl waarin werd gezocht naar mannelijke vocalisten met ervaring en stroomden de aanmeldingen binnen.

Uit meer dan 200 auditanten kozen tijdens een intensieve auditie (achter een heuse jury tafel bij Gordon
thuis) Tineke de Nooij, Rick van Schooten (A&R manager SONY Music) Bas van den Heuvel (mede-Producer) en Gordon voor 4 briljante mannenstemmen allen met unieke persoonlijke klasse en klank. Remko Harms (28), Roy van den Akker (28), Richy Orson Brown (28) en Peter William Strykes (53) zullen samen met Gordon de nieuwste zangsensatie vormen uit Nederland met de naam ‘Los Angeles, the voices”.

Gordon, zelf bedenker van de naam en founder van dit hele project, ziet deze samenwerking dan ook als de mooiste en grootste uitdaging uit zijn muzikale carrière. Gordon: “ Los Angeles gaat verder dan wat dan ook ik heb gedaan in mijn carrière als zanger, het wordt een smeltkroes van pop en klassieke muziek op zulk hoogstaand niveau dat ik bijna zeker weet dat Nederland hier trots op gaat wezen! Hier staan 5 mannen die allemaal staan voor hun individuele kwaliteiten maar bij samenzang garant staan voor kippenvel en emotie in muziek op eenzame hoogte. Nooit heb ik zoveel gevoeld als nu met zingen, het gaat dwars door
mijn ziel en hopelijk ook door de rest van Nederland” .

Gordon is onderdeel in de zangformatie en zal zich daar ook aan profileren, zijn collega’s zijn gelijkwaardig en ook al is zijn eigen status wellicht iets verder vooruit door eigen persoonlijke successen voor Los Angeles is hij ‘member of the group’. Los Angeles komt eind Augustus met hun eerste single “Blijf veilig bij mij” een compositie van Sean Buttler met de Nederlandse tekst van Gordon.

Het album ( met als titel “Los Angeles, the voices”) zal 1 November verschijnen. De muziek van Los Angeles is voor een breed publiek, het gaat om prachtige melodieuze composities, allen nieuw en sommige zelfs speciaal geschreven voor dit project!
Gordon zelf schreef het imposante Los Angeles theme compleet met ouverture, een waar spektakelstuk. In eerste instantie in het Nederlands maar ook het Engels , Frans of Spaanstalig zal niet geschuwd worden. Met zangstemmen die een mengelmoes zijn van klassieke tenor, bariton tot pop en zelfs rock! Hopen de mannen van Los Angeles een duidelijk muzikaal visitekaartje af te geven aan de Nederlandse muziekindustrie. Met deze nieuwe weg die Gordon is ingeslagen lost hij een belofte in die hij in het programma ’24 uur met’ in gesprek met Wilfried de Jong maakte, namelijk: “ doen wat ik het liefste doe en dat is muziek maken.
Gewoon weer echt zingen net als vroeger!”

Los Angeles zal staan voor kwaliteit en zal voor velen als een plezierige verrassing komen in een tijd waarin de muziekindustrie het al moeilijk genoeg heeft en waar weinigen nog hun nek durven uit te steken. In samenwerking met RTL en Sony Music zal het project groots gelanceerd worden met diverse media campagnes die starten in September. De zangsensatie zal voor het eerst te
zien zijn tijdens een uniek optreden op de uitmarkt in Amsterdam op 29 Augustus as. De televisie première zal zijn in het finale programma van het uiterst succesvolle Hollands Got Talent op 10 September as. Een uur durende documentaire over de totstandkoming van de groep zal eind oktober te zien zijn op RTL. Met al deze wapenfeiten zullen de mannen een geweldige start beleven en met concerten gepland in het voorjaar van 2011 en het uitbrengen van een DVD met daarop live uitgevoerde werken zal Los Angeles nog lang van zich doen spreken.
 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Los Angeles the Voices

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Los Angeles the Voices kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.