Los Angeles the Voices

Los Angeles the Voices boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Los Angeles the Voices.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Los Angeles zal staat voor kwaliteit en zal voor velen als een plezierige verrassing komen in een tijd waarin de muziekindustrie het al moeilijk genoeg heeft en waar weinigen nog hun nek durven uit te steken. In samenwerking met RTL en Sony Music is project groots gelanceerd  met diverse media campagnes.

De zangsensatie was voor het eerst te zien  tijdens een uniek optreden op de uitmarkt in Amsterdam. De televisie première was in het finale programma van het uiterst succesvolle Hollands Got Talent. Een uur durende documentaire over de totstandkoming van de groep zal eind oktober te zien zijn op RTL. Met al deze wapenfeiten zullen de mannen een geweldige start beleven en met concerten gepland in het voorjaar van 2011 en het uitbrengen van een DVD met daarop live uitgevoerde werken zal Los Angeles nog lang van zich doen spreken.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Los Angeles the Voices?

Voor meer informatie over Los Angeles the Voices kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Los Angeles the Voices

Deze act is bekeken door 93192 mensen

Specificaties van Los Angeles the Voices

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set