Dutch Divas

Dutch Divas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dutch Divas.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Twee fantastische zangeressen besloten in het voorjaar van 2000 om hun krachten te bundelen. De Dutch Divas waren geboren. Marga Bult en Maggie McNeal bogen samen op een ongekend lange ervaring (waaronder zes deelnames aan het Eurovisie Songfestival) en dat is te merken ook!

Show Dutch Divas

Hun spetterende show is samengesteld uit gekend wereldrepertoire en eigen stukken, overgoten met een hedendaagse muzikale saus, die gecreëerd werd door top arrangeurs, musici en producers.

Uniek is dat Marga en Maggie samen meer dan 50 hitnoteringen hebben gehad en dat hun entertainmentervaring schier eindeloos is. Solistisch, maar ook als frontladies bij 'Babe' en 'Mouth & McNeal' hebben zij all-over-the-world concerten gegeven en shows verzorgt.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Dutch Divas?

Voor meer informatie over Dutch Divas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dutch Divas

Deze act is bekeken door 19135 mensen

Specificaties van Dutch Divas

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set