Caro Emerald op nummer 1 in albumlijst Engeland

13/05/2013

Goed nieuws voor Caro Emerald. De zangeres heeft de eerste plek veroverd van de Britse albumlijst. Dat blijkt uit de definitieve lijst die is verschenen. De zangeres is door het dolle heen.

Op Twitter schrijft Caro: "OMG!! Can somebody pinch me, cause I've got the most incredible news: The Shocking Miss Emerald just entered the UK Album Chart on #1!!!!!" Oftewel: O mijn God! Kan iemand me knijpen? Ik heb het meest ongelooflijke nieuws: The Shocking Miss Emerald is op nummer 1 binnengekomen in de de Britse albumlijst!
 
Het lijkt wel of alles wat Caro aanraakt in goud verandert. Haar eerste album Deleted Scenes From The Cutting Room Floor uit 2010 ging meer dan een miljoen keer over de toonbank. Caro's nieuwe pronkstuk heet The Shocking Miss Emerald.
 
Afgelopen week was het nog niet duidelijk of Caro echt op de eerste plek zou komen te staan, maar ze was goed op weg. In RTL Boulevard zei ze: "Het is bizar. Ik ben echt in de wolken nu, niet normaal, ik vind dit heel bijzonder hoor."
 
CARO EMERALD: 'BRITS SUCCES GEWELDIGE ERKENNING'
 
Caro Emerald vind het een 'geweldige erkenning' dat haar nieuwe cd ook in de smaak valt bij de Britten. The Shocking Miss Emerald is binnengekomen bovenaan de officiële album top honderd van Groot-Brittannië. Vorige week gebeurde hetzelfde in de Nederlandse Album Top 100.
 
"Ik ben onder de indruk van dit fantastische nieuws", laat de Nederlandse zangeres weten in een verklaring. "Het is een geweldige erkenning voor al het harde werk dat we in dit album gestopt hebben. Ik wil de fans bedanken en iedereen die ons gesteund heeft."
 
 
The Shocking Miss Emerald is de opvolger van Emeralds succesvolle debuutplaat Deleted Scenes from the Cutting Room Floor. Die was ook al een top vijf-hit in het Verenigd Koninkrijk.
 
Ook een andere Nederlander doet het goed in de Britse hitlijsten. Armin van Buurens This Is What It Feels Like komt deze week binnen op de zesde plaats in de Single Top 100.
 
En dan te bedenken dat Caro in eerste instantie niet de beoogde zangeres was voor Deleted Scenes From The Cutting Room Floor. "Het idee was dat ik de vocalen voor de demo zou inzingen voor producer, voor verkoop aan een artiest", vertelt de zangeres. "Je hebt altijd iemand nodig die dat voorzingt. Ze vonden mijn stem te gek en ik de muziek, dus toen was de samenwerking geboren."

Boeking of een optie plaatsen voor Caro Emerald - Live met band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Caro Emerald - Live met band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.