Nieuwe single Caro Emerald heet Tangled Up

15/02/2013

De langverwachte nieuwe single van Caro Emerald heeft de naam Tangled Up meegekregen. Het is het eerste nummer van haar tweede album The Shocking Miss Emerald, dat deze lente uitkomt. Dat heeft haar platenmaatschappij Grandmono donderdag bekendgemaakt.

Tangled Up komt maandag uit. Volgens Emerald is het een perfect voorproefje voor het nieuwe album, dat grotendeels is geïnspireerd op Parijs aan het begin van de vorige eeuw. De videoclip voor de single is afgelopen week ook in de Franse hoofdstad opgenomen.

In Tangled Up is een gastrol weggelegd voor bandoneonist Carel Kraayenhof, die roem verwierf tijdens het huwelijk van kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima.

Emerald brak halverwege 2009 door met haar debuutsingle Back It Up, waarna ze de hits aan elkaar reeg. Van het album Deleted Scenes from the Cutting Room Floor werden wereldwijd meer dan anderhalf miljoen exemplaren verkocht. De plaat stond in Nederland liefst dertig weken aan kop van de albumlijst en staat na drie jaar nog altijd genoteerd.

De 31-jarige zangeres liet eerder al weten dit voorjaar met nieuw materiaal te komen. Ze staat later dit jaar onder meer op Paaspop en Dauwpop. Ook geeft ze nog enkele optredens in Duitsland en Engeland.

Boeking of een optie plaatsen voor Caro Emerald - Live met band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Caro Emerald - Live met band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.