De Radio 10 Gold Drive-in Show

De Radio 10 Gold Drive-in Show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Radio 10 Gold Drive-in Show.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Radio 10 Gold Disco Dance Party is een gegarandeerd succes op ieder evenement waar de dansvloer centraal staat. Met een onweerstaanbare mix van legendarische hits uit het discotijdperk en de hedendaagse toppers weet deze party iedereen te bekoren, ongeacht leeftijd of muzieksmaak.

Een gouden dance party met alle megahits op een rij

Of je nu de funky beats van de jaren '70 en '80 wilt herbeleven of wilt dansen op de nieuwste hits van vandaag, de Disco Dance Party heeft het allemaal. De uitgebreide licht- en geluidsfaciliteiten zorgen voor een onvergetelijke sfeer en maken van elke locatie een bruisende dansvloer.

Met een ervaren Radio 10 Gold DJ aan het roer ben je verzekerd van een avond vol entertainment en dansplezier. De DJ weet als geen ander hoe hij het publiek moet opzwepen en de dansvloer in vuur en vlam moet zetten met de beste discohits allertijden.

dé perfecte keuze voor elk evenement 

Kortom, de Radio 10 Gold Disco Dance Party is dé perfecte keuze voor elk evenement dat draait om plezier, dansen en onvergetelijke herinneringen.

Boeken of een optie plaatsen voor De Radio 10 Gold Drive-in Show?

Voor meer informatie over De Radio 10 Gold Drive-in Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Radio 10 Gold Drive-in Show

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24732 mensen

Specificaties van De Radio 10 Gold Drive-in Show

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Geluid: Inclusief tot 500 personen
  • Licht: Grote lichtset
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Radio 10 Gold Drive-in Show

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Radio 10 Gold Drive-in Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.