De Radio 10 Gold Drive-in Show

De Radio 10 Gold Drive-in Show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Radio 10 Gold Drive-in Show.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Enorm populair bij iedereen die de dansvloer betreedt. Tijdens de Radio 10 Gold Disco Dance Party zijn vooral de hits uit het legendarische discotijdperk te horen.

Maar ook de hits van nu. De Radio 10 Gold Disco Dance Party is standaard voorzien van uitgebreide licht- en geluidsfaciliteiten. Bovendien is de Disco Dance Party geschikt voor elke locatie of evenement. De grootste discohits allertijden, dansende mensen van alle leeftijden en een bekende 10 FM Gold DJ, dit zijn de ingrediënten van de Disco Dance Party.

Boeken of een optie plaatsen voor De Radio 10 Gold Drive-in Show?

Voor meer informatie over De Radio 10 Gold Drive-in Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Radio 10 Gold Drive-in Show

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23211 mensen

Specificaties van De Radio 10 Gold Drive-in Show

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Geluid: Inclusief tot 500 personen
  • Licht: Grote lichtset
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Radio 10 Gold Drive-in Show

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Radio 10 Gold Drive-in Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.