Presentatrice Victoria Koblenko

Presentatrice Victoria Koblenko boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentatrice Victoria Koblenko.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Victoria Koblenko is een ervaren en veelzijdige presentatrice die haar talent heeft laten zien in diverse evenementen, seminars en debatten. Met haar scherpe geest, empathisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden weet ze een breed scala aan onderwerpen op een boeiende en toegankelijke manier te presenteren.

Een veelzijdige en herkenbare presentatrice

Of het nu gaat om maatschappelijke debatten, zakelijke evenementen of seminars, Victoria heeft de expertise en het charisma om het publiek te betrekken en een waardevolle bijdrage te leveren aan de discussie. Haar ervaring met het leiden van evenementen voor organisaties als de PvdA, GasUNIE, Provincie Groningen, TU Delft en OCW getuigt van haar veelzijdigheid en professionaliteit.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige presentatrice die jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen, dan is Victoria Koblenko de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om Victoria Koblenko te boeken voor jouw volgende evenement!

Boeken of een optie plaatsen voor Presentatrice Victoria Koblenko?

Voor meer informatie over Presentatrice Victoria Koblenko kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentatrice Victoria Koblenko

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 28590 mensen

Specificaties van Presentatrice Victoria Koblenko

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Presentatrice Victoria Koblenko

Victoria Koblenko is geboren op 19 december 1980 in Oekraine. Toen ze 13 jaar was, maakten haar ouders de overtocht naar Nederland.

In 1999 behaalde ze haar Gymnasium diploma op het Krimpenerwaard College in Krimpen aan de IJssel. Daarna begon Victoria als eerstejaarsstudente Politicologie aan de Universiteit van Leiden. In dezelfde periode werd ze gecast voor de rol van Isabella Kortenaer in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden, waarin ze 5 jaar heeft gespeeld tot juni 2005.

Naast een aantal gastrollen in Costa! en Glazen Huis, Van Speijk, Boks en Vuurzee speelde Victoria een van de vijf hoofdrollen in haar eerste speelfilm Stille Nacht (www.stillenachtdefilm.nl). Voor de rol van Marieke Kopermolen in de deze psychologische thriller kreeg Victoria een onderscheiding op het Filmfestival in Utrecht. Ze werd bekroond met een prijs voor de meest populaire aanstormende actrice van 2004.

In augustus 2005 speelde Victoria de rol van verlegen, maar gewaagde Laura in Dood Eind (www.doodeind.nl). Daarna volgde een tweede horrorfilm SL8N8 (www.sl8n8.nl), waarin Victoria samen met Kurt Rogiers de hoofdrol vertolkt. De korte film American Dreams, waar Victoria de vrouw van Lee Harvey Oswald speelt in Hollywood bekroond met de prijs voor de beste korte film.

In 2008 presenteerde Victoria voor VPRO het programma Landroof. Ook krijgt de UITLAATKLEP, een discussieprogramma met VMBO jongeren op RTV Noord een vervolg. Verder werkte ze in Moskou vier maanden lang aan de opnames van een 12 delige dramaserie - haar eerste Russisch-talige rol.

Naast televisie werkzaamheden schrijft Victoria spraakmakende columns voor de gratis krant METRO.

Dat haar studie Politicologie van theorie overgegaan is naar de praktijk, blijkt uit de reis die ze vorig jaar heeft gemaakt naar Oeganda om namens de Derde Kamer de verkiezingen waar te nemen. In maart is Victoria de parlementsverkiezingen in Oekraine gaan waarnemen. Deze keer, officieel via het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Voor de verkiezingen van de Tweede Kamer in Nederland heeft Victoria alle lijsttrekkers geinterviewd over ontwikkelingssamenwerking.

Als aanvulling op de cv van haar studie heeft Victoria haar medewerking verleend aan vele humanitaire doeleinden zoals Amnesty International en Unicef. Victoria is ambassadeur voor veel goede initiatieven, waaronder NCDO en De Derde Kamer. Met deze achtergrond presenteert ze debatten onder jongeren over politiek, zinloos geweld en vele andere.

Op dit moment is Victoria bezig met de opnames van een nieuwe dramaserie voor de AVRO (Bloedverwanten). Daarnaast werkt ze aan een nieuw spraakmakend tv programma voor de VPRO.

Victoria is beschikbaar als presentatrice bij evenementen, seminars en/of discussieleider voor verschillende maatschappelijke onderwerpen. Zo heeft zij reeds, tot volle tevredenheid, evenementen en debatten geleidt voor o.a. de PVDA, GasUNIE, Provincie Groningen, TU Delft en OCW.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Presentatrice Victoria Koblenko

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentatrice Victoria Koblenko kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.