Presentatrice Marit van Bohemen

Presentatrice Marit van Bohemen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentatrice Marit van Bohemen.

1 klant waardeert deze act met:

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Marit van Bohemen is een gewaardeerde en graag geziene gast op diverse (bedrijfs)evenementen en congressen. Met haar natuurlijke flair en uitstraling weet ze moeiteloos zalen te entertainen en zowel grote als kleinere publieksaantallen aan te spreken. Haar professionele aanpak en vaardigheden maken haar de perfecte keuze om elk evenement in goede banen te leiden en het publiek te boeien.

Een enthousiast stemgeluid

Of het nu gaat om het modereren van paneldiscussies, het introduceren van sprekers of het aansturen van interactieve sessies, Marit van Bohemen blinkt uit in haar rol als presentatrice. Haar charme, enthousiasme en communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat ze de juiste toon weet te zetten en de aandacht van het publiek vasthoudt.

Als ervaren professional in de entertainmentindustrie staat Marit garant voor een vlekkeloze uitvoering van elk evenement waarbij ze betrokken is. Met haar vermogen om het publiek te boeien en haar vermogen om met verschillende situaties om te gaan, is ze de ideale keuze voor elke gelegenheid.

Een echte allrounder voor gelegenheden

Kortom, met Marit van Bohemen als presentatrice ben je verzekerd van een geslaagd evenement waarbij het publiek gegarandeerd geboeid en geamuseerd zal worden.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentatrice Marit van Bohemen?

Voor meer informatie over Presentatrice Marit van Bohemen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentatrice Marit van Bohemen

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 34268 mensen

Specificaties van Presentatrice Marit van Bohemen

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Presentatrice Marit van Bohemen

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

DELL EMC

  • Door: Wanisha
  • Locatie: Utrecht
  • Datum:

Hoewel Marit niet bekend is met onze business, heeft ze haar best gedaan, wat wij heel erg waarderen en het publiek ook leuk vond!

Waardering:

8,0

Biografie van Presentatrice Marit van Bohemen

Marit van Bohemen is een graag geziene presentatrice op (bedrijfs)evenementen en congressen. Met gemak kan zij zalen entertainen en zowel grote als kleinere publieksaantallen op professionele wijze toespreken en het evenement in goede banen leiden.

Marit is geboren op 16 september 1971 te Wormerveer.
Vier intense jaren op de toneelschool stomen Marit klaar voor het acteren. In 1994 studeert zij af aan de toneelschool in Utrecht. Daarna begint het echte werk; het acteren voor Televisie en bij theatergezelschappen. De meest uiteenlopende rollen komen op haar pad en dat maakt het extra leuk.
Marit speelt Solange in de derde serie Voetbalvrouwen (RTL4), was Dirkje in ‘De Vlaamse Pot’, Carlijn van Bussum in Onderweg naar morgen, en speelde rollen in series als Costa, Spangen, We gaan nog niet naar huis, IC, Goudkust, Het zonnetje in huis etc.
Ook heeft zij verschillende gastrollen gespeeld in comedy's als SamSam, Schiet mij maar lek en Bradaz. In Series als Oud geld, 12 steden 13 ongelukken, Dok 12 en Zebra. Daarnaast speelde zij in verschillende Televisiefilms als “5 uur eerder” en “LievelingsKind”.
Op het toneel acteerde zij bij diverse professionele theatergezelschappen als "De Paardenkathedraal", "MC", de “Mike en Thomas kerstrevue” en niet te vergeten de zelf opgerichte theatergroep "Women in Comedy" .
Al snel blijkt dat er ook andere mogelijkheden voor haar in het verschiet liggen naast het spelen bij theatergroepen en op televisie. Het beroep van presentatrice lonkt en de kansen die zij op dit gebied krijgt pakt zij vol enthousiasme aan. Volgens Marit hebben beide beroepen veel raakvlakken. 'Bij het acteren is het altijd het leukste om te improviseren. Die vaardigheid komt bij het presenteren erg goed van pas'.
Marit presenteert tal van programma’s als; CampingLife (RTL4), Klussen met kijkers (SBS6), Tuinieren met kijkers (SBS6), Gayteam (Net5), Stralend Nederland (SBS6) en was een paar jaar het gezicht van de kinderzender Kindernet.
Momenteel is zij presentatrice van de taalquiz ‘De Taalmeester’ bij de publieke omroep op Nederland 2 en Presenteert zij het bijzondere programma ‘Knoop in je Zakdoek’ (Teleac).
De oplettende kijker heeft Marit ook een paar seizoenen mogen bewonderen als zwoele verpleegster van Gert jan Droge…”Gaat het weer een beetje…?”
Op de radio was zij te horen bij YorinFM als side kick bij de Ochtendshow, op CityFM en op Radio Veronica. Marit is ook stemacteur in diverse commercials en films. Het irritante blondje met de verschrikkelijke stem die “haar moeder nog uit bad moet halen”, uit de Rambol commercial, is één van haar typetjes waar nog erg veel naar gevraagd wordt om dat ‘nog ff na te doen…’
’Live' kun je Marit regelmatig aan de slag zien als presentatrice van o.a. diverse festivals, bedrijfsfeesten en evenementen,Uitmarkt Amsterdam, congressen etc.
Met veel plezier en toewijding neemt zij de presentatie voor haar rekening en leidt zij de evenementen in goede banen. Het is dan ook niet voor niets dat zij regelmatig wordt teruggevraagd nadat zij een presentatie heeft verzorgd.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Presentatrice Marit van Bohemen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentatrice Marit van Bohemen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.