Ga met me mee van zangeres Hanny gecoverd

28/04/2011

De hit van de bekende Nederlandstalige zangeres Hanny is gecoverd. Hanny bracht het nummer in 1979 voor het eerst uit. Tijdens een optreden begon het publiek spontaan "Ga met me mee" te zingen. De bekende zangeres had hier geen orkestband meer van, dus zong het nummer a capella met het publiek. Na dit optreden besloot Hanny het nummer opnieuw uit te brengen. In 2005 verscheen het nummer "Ga met me mee" van Hanny in een nieuw jasje. Hanny scoorde hier wederom een grote Piratenhit mee.

Hanny zingt "Ga met me mee" nog steeds

In 2011 is het nummer gecoverd door een Nederlandstalig zangduo. Natuurlijk zingt Hanny het nummer "Ga met me mee" nog steeds tijdens haar optredens in het land. Hanny was met "Ga met met mee" ook te gast in TROS muziekfeest op het plein. In haar lange zangcarrierre bracht Hanny al ruim 45 singles en 7 albums uit. Veel singles behaalde een hoge notering in de Hitparades. Haar hoogste hit notering was "Maar vanavond heb ik hoofdpijn".

 

Boeking of een optie plaatsen voor Hanny

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hanny kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.