Hanny

Hanny boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hanny.

7 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zangeres Hanny zet iedere zaal en tent op zijn kop. Deze zangeres begon als 16 jarig meisje bij de Rekels.

Zij scoorden hits als " Mario " en “ Dit is een liedje over liefde ”.

Uiteindelijk brak zij jaren later door als solo artieste. Met het nummer " Maar vanavond heb ik hoofdpijn " zet zij nu nog steeds elke zaal op zijn kop! Natuurlijk ontbreken haar andere hits niet tijdens haar optredens in het land.

Zangeres Hanny is bekend van o.a. haar hits

 • Maar vanavond heb ik hoofdpijn
 • Liefde is lekker
 • Peter, ik vertrouw je voor geen meter
 • Sex, mannen en geld
 • Mijn kijkdoos

Naast zangeres Hanny kun je bij ons ook terecht voor andere BN'ers.

Zo hebben we een ruim aanbod in:

Klik op bovenstaande links om direct naar de overzichten te gaan.
Prijzen weten? Vraag hier direct onze prijslijst aan.

Boeken of een optie plaatsen voor Hanny?

Voor meer informatie over Hanny kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hanny

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Reviews voor Hanny

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8,1.

Ekkel Music

 • Door: Martien Ekkelenkamp
 • Locatie: Geesteren
 • Datum:

Alles is super verlopen, het contact JB en het optreden van Hanny was super voor elkaar.

Waardering:

10

Lions Live

 • Door: Rob Bosma
 • Locatie: Maassluis
 • Datum:

Super optreden. Goed geregeld door JB Productions.

Waardering:

9,0

Partycentrum De Ploeg

 • Door: De heer S. Tekamp
 • Locatie: Varsseveld
 • Datum:

Vriendelijke mensen, geen poeha, Hanny had ook absoluut geen ingewikkelde eisen, kortom, fijn feestje gevierd!

Waardering:

9,0

Verkade Groente & Fruit

 • Locatie: Rotterdam
 • Datum:

Het was jammer dat Hanny te laat was, door een file. Verder was het wel een leuk optreden. Ingevuld door: Dave Loman.

Waardering:

7,0

JS Produkties

 • Locatie: Maassluis
 • Datum:

Ga zo door! Ingevuld door: Jaap Voogt

Waardering:

8,0

InterAction

 • Locatie: Zwijndrecht
 • Datum:

Waardering:

6,0

Artiestenburo KAS

 • Locatie: Deinum
 • Datum:

Ga zo door!!! Ingevuld door: R. Kas

Waardering:

8,0

Biografie van Hanny

1972 

Op 8 mei 1972 net 16 jaar geworden, krijgt Hanny een telefoontje uit het zuiden van het land. Ze wordt gevraagd of ze mee wil doen aan de auditie die De Rekels houden, om hun zangeres te vervangen. Op de auditie moest zij het nieuwe nummer “Mario” wat door Pierre Kartner geschreven was zingen en werd zij gekozen als de nieuwe zangeres van De Rekels. In de eerste helft van de jaren zeventig scoorde Hanny en de Rekels diverse hits, waarvan “Mario” de grootste klapper was.

1977
Door de vele optredens, fotosessies, interviews en plaatopnames was dit niet meer te combineren met haar moederschap en in dat jaar besluit ze om zich met haar jonge gezinnetje bezig te houden. Met pijn in haar hart zegt Hanny de Rekels gedag. 1988
Weer een telefoontje uit het zuiden, totaal onverwachts! Of Hanny er iets in zag om met De Rekels weer een plaat te maken.“Dit is een liedje over liefde”, werd wederom een hit, gevolgd door nog verscheidene hits. In elke uitzending van het toen nog “Op Volle Toeren” zaten Hanny en de Rekels. Alleen was Hanny niet meer het bedeesde meisje van 16 jaar, en eigenwijs als ze was, vond ze het wel eens tijd worden voor een solo single en een andere richting, omdat haar plannen niet in overeenstemming waren met de groep verliet ze voor de tweede keer De Rekels.

1991
Pierre Kartner laat haar het nummer “Maar vanavond heb ik hoofdpijn” horen, ze was niet meteen gecharmeerd van het nummer, maar na 20 minuten nadenken, was ze net zo overtuigd van het nummer als Pierre. De eerste keer dat Frits Spits het nummer draaide op Radio3 wist ze dat het een grote hit zou worden! Het nummer stond op 3 van de Nationale Top 40.

Gevolgd door grote hits als, “Liefde is Lekker”…..”Sex mannen en geld”……”Peter”… en als klap op de vuurpijl “Mijn kijkdoos” waar geen plaat van verkocht is, maar in de ogen van iedereen haar grootste hit was. Voor de cd “Liedjes over liefde en geluk” ontvangt Hanny haar eerste gouden plaat!

En Veronica leden roepen haar in 1993 uit als meest populaire zangeres.

Na een paar jaar 35 optredens per maand te hebben gedaan, wist Hanny dat ze haar leven anders moest gaan indelen en zichzelf niet te laten leiden door het grote geld en de roem.Door het vele werk laat haar stem het afweten, en is Hanny gedwongen om alles rust te geven. Door haar vriendschap met de toen nog niet zo bekende Frans Bauer, gaat ze in zee met zijn producer, en volgen er hits als o.a “Mata Hari”, “Ik doe wat ik wil”, “Ik fluit naar alle mannen” en “Donder op”.

2001
Heeft Hanny weer het geluk Mama te worden van een kleine meid.

2002
Krijgt Hanny het vreselijke nieuws dat Debora, haar oudste dochter heel erg ziek is, en niet meer beter zal worden. Om zoveel mogelijk tijd door te brengen met haar zieke kind besloot Hanny om het zingen te laten voor wat het is, buiten een paar optredens doet zij helemaal niets, en geniet zoveel mogelijk van haar zieke kind.

2004
Op 1 Februari 2004, verliest Debora de strijd tegen kanker en verlies ik mijn kind.
“Laat me alleen” is een nummer wat ik al bij optredens zong en opdroeg aan Debora. Door aanmoediging van mijn zieke meisje, hebben wij geprobeerd het nummer uit te brengen tijdens haar leven, helaas is dat niet gelukt…… Door toedoen van mijn nieuwe manager Jeroen van den Berg, krijg ik op de avond van haar overlijden het bericht dat Pink Records de plaat wil uitbrengen. Pink Records staat ook hun deel van de opbrengst van de single af aan de kankerbestrijding (KWF) net als ik, want ik zou graag andere mama’s en papa’s de pijn en verdriet willen besparen die wij hebben gevoeld. ’‘Laat me alleen’ is een eerbetoon aan Debora en aan alle zieke mensen. Ik hoop dat de opbrengst groot zal zijn, zodat de kankerbestrijding (KWF) het kan gebruiken voor nieuwe onderzoeken naar deze verwoestende ziekte….. Met mijn nieuwe team en mijn kind als ‘Hemelse manager’ zal het allemaal lukken!!!!!!!
Ik ben Jeroen van den Berg en Pink Records voor altijd dankbaar voor hun inzet. Ook zullen de optredens in het land gewoon doorgaan, het zingen van mijn grote hits en natuurlijk bij elk optreden Debora’s liedje “Laat me alleen”

Liefs Hanny

2005
Op 28 juni werd de nieuwe single van Hanny gepresenteerd. Dit gebeurde feestelijk tijdens een avond in Alcazar Pleasure Village te Puttershoek. De nieuwe single heet “Ga met me mee” en heeft als tweede liedje het bekende, maar in een nieuw jasje gestoken “Duudeljoo”

2006
De single "Liefde" en de "Hitmedley" met daarin de grootste hits worden uitgebracht op single.

2008
In 2008 is Hanny de studio ingedoken met de band “Santa Rosa”. Samen hebben ze een geweldige single “Leven in de Brouwerij” opgenomen. Hiervan is ook een videoclip opgenomen die regelmatig te zien is op TV Oranje en Sterren.nl.

Ook zal het uitkomen van haar boek de Nederlandse Entertainmentwereld op zijn grondvesten laten schudden. Verder komt in 2008 een nieuwe solo single van Hanny uit, waarop ook een nieuwe versie van “Sex, mannen en geld” zal staan. De zangeres van het Nederlandse lied gaat het erg druk krijgen, ook de afronding van haar nieuwe solo album en DVD staan voor volgend jaar gepland. Hanny omschrijft 2008 als haar jaar “Vol met nieuwe plannen, met vertrouwde mensen om me heen en klaar om er weer volop tegen aan te gaan”.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Hanny

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hanny kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.