Ruud Hermans

Ruud Hermans boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ruud Hermans.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Country-pionier Ruud Hermans uit Tilburg opereert in de groepen Heating (van 1967 tot 1972) en The Tumbleweeds (van 1972 tot 1977). In 1977 vormt hij zijn eigen countrygroep de Ruud Hermans Band, die in 1981 omgedoopt wordt tot Tulsa. Tevens brengt hij solo-platen uit en had hij een eigen country radioprogramma bij de KRO.

De optredens van Ruud vinden plaats met enkel begeleiding van zijn gitaar.
Het optreden is een mix van eigen liedjes, bekende en minder bekende covers zodat de gasten lekker mee kunnen zingen. Natuurlijk ook de grote hit hij had met the Tumbleweeds in 1975, Somewhere Between.

Ruud verzorgd alleen optredens in kleine zaaltjes, theaters en huiskamerconcerten met echt luisterpubliek. Geen grote groepen publiek. Het optreden is niet versterkt.

Boeken of een optie plaatsen voor Ruud Hermans?

Voor meer informatie over Ruud Hermans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ruud Hermans

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere The Voice Of Holland om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22359 mensen

Specificaties van Ruud Hermans

  • Tijdsduur: 2 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Ruud Hermans

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ruud Hermans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.