Biografie van Exotische Dansshows

Hawaiiaanse Hula Tropic show:

Met onze Hula Tropic Show geniet u van een show vol tropische melodieën, waarbij interactie met het publiek bij deze mooie dans centraal staat. Onze Hula Show wordt gecombineerd met de swingende Tahitiaanse dans, waar het snelle bewegen van de heupen centraal staat. Brengt een hemelse en gastvrije sfeer van naar uw evenement.  Onze Hula Tropic Show is een veelzijdige en vrolijke dansshow, waarbij het gevoel voor entertainment volop aanwezig is.

De show kan bovenal uitgevoerd worden in een vuurshow met vuurspuwer.
U kunt kiezen voor een dansshow van 15 of 20 minuten.

Braziliaanse Sambashow:

De Bella Samba Show maakt van iedere gelegenheid een spetterende belevenis, waarbij uw gasten nog lang zullen spreken over deze wervelende act!

Het publiek neemt interactief deel aan de show, welke geschikt is voor alle leeftijden.

Met de Braziliaanse Samba Show beleeft u een onvergetelijke exotische avond! Onze kleurrijke danseressen zijn gekleed in originele Braziliaanse kostuums en voeren een sambashow uit waar het publiek vrolijk aan deelneemt.

Solera Salsa Show:

Salsa is een sensuele en swingende dans tussen mannen en vrouwen. Het entertainen van publiek is erg belangrijk tijdens onze salsa shows, waar ook interactie. U kunt kiezen voor een dansshow tussen de 15 en 30 minuten. Een workshop is te boeken vanaf 30 minuten, ongeacht de grootte van het gezelschap.

Met onze Solero Salsa workshop leren u en uw gasten de swingende dans van Cuba kennen. Hier komen onder andere de volgende basispassen Salsa, Son, Rumba, Mambo, Merenque, Bachata aan bod.

Lambada Zouk Show:

Bij de zoukshow hoort een bepaalde manier van dans, gekenmerkt door het vele haarzwaaien van de vrouwen. Zouk wordt gedanst als koppel en is afkomstig van het ritme van het carnaval van de Franse Antillen. U kunt kiezen voor onze prachtige Lambada Zoukshow of een Zoukworkshop voor uw evenement. De Zoukworkshop is te boeken vanaf 30 minuten, ongeacht de grootte van het gezelschap.