Exotische Dansshows

Exotische Dansshows boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Exotische Dansshows.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Entertainment met een tropische tint. Dansshows, openingsacts en parades door winkelcentra of over evenementen. De shows kunnen naar wens aangepast en op maat worden gemaakt!

Wij voeren tropische, Braziliaanse, Hawaiiaanse en eigenlijk overkoepelend: Exotische dansshows uit.

- Hawaiiaanse Hulashows
- Spetterende Braziliaanse Samba Shows
- Limbo Fire Shows
- Opzwepende Salsa shows
- Sensuele Zouk shows

Het publiek wordt bij elke show betrokken en neemt het publiek gezellig interactief deel aan de show.

Uitleg van de shows vindt u onder de biografie.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Exotische Dansshows?

Voor meer informatie over Exotische Dansshows kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Exotische Dansshows

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 30206 mensen

Specificaties van Exotische Dansshows

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Exotische Dansshows

Hawaiiaanse Hula Tropic show:

Met onze Hula Tropic Show geniet u van een show vol tropische melodieën, waarbij interactie met het publiek bij deze mooie dans centraal staat. Onze Hula Show wordt gecombineerd met de swingende Tahitiaanse dans, waar het snelle bewegen van de heupen centraal staat. Brengt een hemelse en gastvrije sfeer van naar uw evenement.  Onze Hula Tropic Show is een veelzijdige en vrolijke dansshow, waarbij het gevoel voor entertainment volop aanwezig is.

De show kan bovenal uitgevoerd worden in een vuurshow met vuurspuwer.
U kunt kiezen voor een dansshow van 15 of 20 minuten.

Braziliaanse Sambashow:

De Bella Samba Show maakt van iedere gelegenheid een spetterende belevenis, waarbij uw gasten nog lang zullen spreken over deze wervelende act!

Het publiek neemt interactief deel aan de show, welke geschikt is voor alle leeftijden.

Met de Braziliaanse Samba Show beleeft u een onvergetelijke exotische avond! Onze kleurrijke danseressen zijn gekleed in originele Braziliaanse kostuums en voeren een sambashow uit waar het publiek vrolijk aan deelneemt.

Solera Salsa Show:

Salsa is een sensuele en swingende dans tussen mannen en vrouwen. Het entertainen van publiek is erg belangrijk tijdens onze salsa shows, waar ook interactie. U kunt kiezen voor een dansshow tussen de 15 en 30 minuten. Een workshop is te boeken vanaf 30 minuten, ongeacht de grootte van het gezelschap.

Met onze Solero Salsa workshop leren u en uw gasten de swingende dans van Cuba kennen. Hier komen onder andere de volgende basispassen Salsa, Son, Rumba, Mambo, Merenque, Bachata aan bod.

Lambada Zouk Show:

Bij de zoukshow hoort een bepaalde manier van dans, gekenmerkt door het vele haarzwaaien van de vrouwen. Zouk wordt gedanst als koppel en is afkomstig van het ritme van het carnaval van de Franse Antillen. U kunt kiezen voor onze prachtige Lambada Zoukshow of een Zoukworkshop voor uw evenement. De Zoukworkshop is te boeken vanaf 30 minuten, ongeacht de grootte van het gezelschap.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Exotische Dansshows

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Exotische Dansshows kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.