Trio Twips Mobiel Muzikaal

Trio Twips Mobiel Muzikaal boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Trio Twips Mobiel Muzikaal.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

TWIPS! IS VROLIJK, ONSTUIMIG EN GEZELLIG

Een trio dat staat als een huis, met een verrassende presentatie. Zo verrassend dat zelfs de leden van Twips! soms niet goed weten wat hen nu weer overkomt.

Twips! voorliefde voor Nederlandstalig Repertoire

Twips! speelt niet alleen vóór, maar liefst ook mét het publiek. In een show waarin je voortdurend op het verkeerde been gezet wordt speelt het trio op authentieke instrumenten een hip en herkenbaar repertoire. Rihanna, Avicii, Adele, Britney Spears, Caro Emerald, ze kunnen allemaal langskomen, maar dan wel in een spetterend nieuw jasje. Maar Twips! heeft ook een grote voorliefde voor het (Nederlandstalige) repertoire waarmee de heren al sinds jaar en dag door het land trekken,  van enthousiaste meezingers tot sappige smartlappen of romantische serenades. En heeft u een verzoekje? Franse chansons, Cubaanse bolero's, Caribische calypso's, Ierse drinkliederen, u kunt het zo gek niet verzinnen of de heren spelen het à la minute voor u.

Door het uitgebreide repertoire is Twips! ook een uitstekende act voor internationale gelegenheden. Voor een Engels-, Frans-, Duits- of Spaanstalig publiek draait Twips! z’n hand niet om. Waar u ook vandaan komt, bij Twips! voelt u zich helemaal thuis…

Boeken of een optie plaatsen voor Trio Twips Mobiel Muzikaal?

Voor meer informatie over Trio Twips Mobiel Muzikaal kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Trio Twips Mobiel Muzikaal

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 33847 mensen

Specificaties van Trio Twips Mobiel Muzikaal

  • Tijdsduur: 2 x 30 min. binnen 2 uur, 3 x 30 min. binnen 3 uur, 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Trio Twips Mobiel Muzikaal

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Prins Petfoods

  • Door: Mariska van Gelder
  • Locatie: Renswoude
  • Datum:

Uw algemene mening: Het was een gezellig optreden en het lied op maat viel goed in de smaak! Het lied op maat werd via JB Productions gecommuniceerd, dit had ik liever rechtstreeks met band/schrijver gedaan.

Waardering:

9,0

Biografie van Trio Twips Mobiel Muzikaal

TWIPS! IS VROLIJK, ONSTUIMIG EN GEZELLIG

Een trio dat staat als een huis, met een verrassende presentatie. Zo verrassend dat zelfs de leden van Twips! soms niet goed weten wat hen nu weer overkomt.

Twips! heeft een voorliefde voor het Nederlandstalige repertoire, van enthousiaste meezingers tot sappige smartlappen. Maar ook een mooi chanson of een romantische serenade gaan ze niet uit de weg. Stevig verankerd in de Rotterdamse haven steekt Twips! zo nu en dan de zeven zeeën over om van een Zuid-Amerikaanse serenade via een Iers drinklied en een Hongaarse dans uit te komen bij de Franse Can-Can. En heeft u een verzoekje? De kans is groot dat de heren het à la minuut voor u spelen. Waar u ook vandaan komt, bij Twips! voelt u zich helemaal thuis!

Het trio bestaat uit rasmuzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in theaters en op podia in binnen- en buitenland. Twips! speelt het liefst akoestisch en mobiel tussen de gasten, maar is ook als podiumact te boeken. Door het uitgebreide repertoire is Twips! ook een uitstekende act voor internationale gelegenheden. Voor een Engels-, Frans-, Duits- of Spaanstalig publiek draait Twips! z'n hand niet om!

Om uw jubileum, opening of presentatie extra luister bij te zetten bieden wij de mogelijkheid om een speciaal voor de gelegenheid geschreven lied uit te voeren. Geschreven door cabaretier Frank van Pamelen of Peter Faber zelf, geeft een lied op maat extra cachet aan uw evenement.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Trio Twips Mobiel Muzikaal

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Trio Twips Mobiel Muzikaal kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.