Trio Twips Mobiel Muzikaal

Trio Twips Mobiel Muzikaal boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Trio Twips Mobiel Muzikaal.

1 klant waardeert deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

TWIPS! IS VROLIJK, ONSTUIMIG EN GEZELLIG

Een trio dat staat als een huis, met een verrassende presentatie. Zo verrassend dat zelfs de leden van Twips! soms niet goed weten wat hen nu weer overkomt.

Twips! voorliefde voor Nederlandstalig Repertoire

Twips! speelt niet alleen vóór, maar liefst ook mét het publiek. In een show waarin je voortdurend op het verkeerde been gezet wordt speelt het trio op authentieke instrumenten een hip en herkenbaar repertoire. Rihanna, Avicii, Adele, Britney Spears, Caro Emerald, ze kunnen allemaal langskomen, maar dan wel in een spetterend nieuw jasje. Maar Twips! heeft ook een grote voorliefde voor het (Nederlandstalige) repertoire waarmee de heren al sinds jaar en dag door het land trekken,  van enthousiaste meezingers tot sappige smartlappen of romantische serenades. En heeft u een verzoekje? Franse chansons, Cubaanse bolero's, Caribische calypso's, Ierse drinkliederen, u kunt het zo gek niet verzinnen of de heren spelen het à la minute voor u.

Door het uitgebreide repertoire is Twips! ook een uitstekende act voor internationale gelegenheden. Voor een Engels-, Frans-, Duits- of Spaanstalig publiek draait Twips! z’n hand niet om. Waar u ook vandaan komt, bij Twips! voelt u zich helemaal thuis…

Boeken of een optie plaatsen voor Trio Twips Mobiel Muzikaal?

Voor meer informatie over Trio Twips Mobiel Muzikaal kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Trio Twips Mobiel Muzikaal

Deze act is bekeken door 24480 mensen

Specificaties van Trio Twips Mobiel Muzikaal

  • Tijdsduur: 2 x 30 minuten, 3 x 30 min. binnen 3 uur, 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Prins Petfoods

  • Ingevuld door: Mariska van Gelder
  • Locatie: Renswoude
  • Datum: vrijdag 19 december 2014

Reactie:

“Uw algemene mening: Het was een gezellig optreden en het lied op maat viel goed in de smaak! Het lied op maat werd via JB Productions gecommuniceerd, dit had ik liever rechtstreeks met…”

9,0

Waardering: