Armanies - Akoestische Mobiele Muziek

Armanies - Akoestische Mobiele Muziek boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Armanies - Akoestische Mobiele Muziek.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Drie Rotterdamse muzikanten met oog voor detail en voorkeur voor outfits van Italiaanse snit.

Akoestisch en niet gebonden aan een vaste plaats, spelen zij een breed Internationaal repertoire.

Van herkenbare Nederlandstalige smartlappen tot een verfijnde Franse chanson, een melodieus Italiaans liedje en een Duitse Schlager, het kan niet op! De muziek varieert van André Hazes tot Frank Sinatra. De samenstelling van de band is akoestische gitaar, contrabas, saxofoon en meerstemmig zang. 
Als de situatie of sfeer er zich voor leent, zetten de heren graag de boel op z'n kop met de bekende meezingers en zoeken ze de interactie met het publiek. De Armanies kunnen echter ook uitstekend op de achtergrond spelen! Puur ter muzikale opluistering van uw bijeenkomst.

Wenst u een specifiek thema of repertoire?


Heeft uw bijeenkomst een specifiek landenthema of wenst u repertoire bij een Mediterraans, Italiaans of Frans buffet? Geen enkel probleem voor de Armanies! Zij passen zich met alle plezier aan om uw evenement tot een succes te maken.

Met de Armanies boekt u een stijlvolle muzikale groep waar u vele kanten mee op kunt!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Armanies - Akoestische Mobiele Muziek?

Voor meer informatie over Armanies - Akoestische Mobiele Muziek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Armanies - Akoestische Mobiele Muziek

Deze act is bekeken door 25793 mensen

Specificaties van Armanies - Akoestische Mobiele Muziek

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 2 uur
  • Geluid: exclusief
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Biografie van Armanies - Akoestische Mobiele Muziek

Drie Rotterdammers met oog voor detail en voorkeur voor outfits van Italiaanse snit. Akoestisch en niet gebonden aan een vaste plaats, spelen zij een breed Internationaal repertoire.

Van herkenbare Nederlandstalige smartlappen tot een verfijnde Franse chanson, een melodieus Italiaans liedje en een Duitse Schlager, het kan niet op. De muziek varieert van André Hazes tot Frank Sinatra. De samenstelling van de band is akoestische gitaar, contrabas, saxofoon en meerstemmig zang.
Als de situatie of sfeer er zich voor leent, zetten de heren graag de boel op z’n kop met de bekende meezingers en zoeken ze de interactie met het publiek. De Armanies kunnen echter ook uitstekend op de achtergrond spelen puur ter muzikale opluistering van uw bijeenkomst.

De Armanies zijn representatief voor uw zakelijke receptie, borrel of diner en creëren een aangename relaxte sfeer waardoor u het maximale haalt uit uw bijeenkomst.
Door de jarenlange ervaring in het zakelijke circuit voelen zij haarfijn aan met welke noot zij uw doelgroep moeten kraken. Bij een wat meer gereserveerd publiek bewaren zij een gepaste afstand en formeren zij zich tot een band die de moeite waard is om naar te kijken en luisteren. Het onderlinge plezier, de professionele muzikale inslag en de liefde voor het vak straalt van de heren af waardoor een harde noot niet alleen gekraakt maar ook geraakt wordt!

Heeft uw bijeenkomst een specifiek landenthema of wenst u repertoire bij een Mediterraans, Italiaans of Frans buffet bijvoorbeeld. Kaart u dit tevoren aan, de Armanies complementeren graag muzikaal uw evenement.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Armanies - Akoestische Mobiele Muziek

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Armanies - Akoestische Mobiele Muziek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.