Tijdloos

Tijdloos boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tijdloos.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het gaat meer dan goed met de nieuwste fotmatie van Nederland met de naam " Tijdloos".
Sinds de oprichting van dit trio in het najaar van 2009 is de groep al op menig festival en feest aanwezig geweest.  Een schot in de roos mogen we wel zeggen: want de formatie bestaat uit Dario, Alberto Nicolay en Ramon Beense.

Deze 3 artiesten sloegen de handen ineen wat resulteerde in een geweldige samenwerking.
Alle ingredienten voor succes zijn dan ook aanwezig met als resultaat: een ijzersterke show die staat als een huis. Dario, Alberto en Ramon brengen een buhne-act waarin de beste singalong hits de revue passeren.

Het optreden van Tijdloos valt het beste te omschrijven als een orkaan die steeds harder gaat knallen en bij de afsluiting een ware explosie zal beleven.
Zo was de eerste single met de toepasselijke titel " Hoe gaat het met jou" die plaats 32 in de top 100 behaalde al een succes. De heren mogen dan ook spreken dat ze een hit achter hun naam hebben staan.

Boeken of een optie plaatsen voor Tijdloos?

Voor meer informatie over Tijdloos kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tijdloos

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22370 mensen

Specificaties van Tijdloos

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Tijdloos

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tijdloos kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.