John de Bever kiest voor een vrouw aan zijn zijde

07/04/2022

Het leven van John de Bever lijkt nu al een echte soap te worden. De zanger, die vandaag zijn 57ste verjaardag viert en momenteel druk is met de opnamen van de RTL-realityserie ‘De Bevers’, heeft namelijk zijn hart verpand aan een nieuwe liefde. En deze liefde is niet alleen een oude bekende van de volkszanger, maar ook een vrouw!

John de Bever raakt gevoelige snaar bij Corry Koning

Niemand minder dan Corry Konings, nog steeds de meest succesvolste zangeres van het levenslied, wist bij de zanger een gevoelige snaar te raken. Het gebeurde tijdens een recent samenzijn in hartje Brabant. De twee vrienden voor het leven haalden herinneringen op, keken elkaar in de ogen en wisten het toen zeker: wij gaan samen verder.  

Hun jarenlange vriendschap en wederzijdse liefde voor het Nederlandstalige levenslied smelt samen tot een prachtig duet waar de vonken van af spatten. In Een vriend Voor Het Leven' zingen 'Corry & John' over wat echt belangrijk is in het leven: vriendschap. Een vriendschap die er altijd is en waar je altijd op kunt bouwen.

Wil je een bekende volkszanger boeken? Kijk voor de mogelijkheden op artiestenbureau JB Productions.

Boeking of een optie plaatsen voor John de Bever

Voor meer informatie en beschikbaarheid van John de Bever kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.