John de Bever krijgt hulp van Marianne Weber, Sieneke en Emile Hartkamp

06/04/2017

John de Bever krijgt hulp voor zijn nieuwe single van Marianne Weber, Sieneke en Emile Hartkamp. Allen spelen een bijzondere rol in de release van de nieuwe single ‘Als Ik ’t Allemaal Had Geweten’ van John de Bever!

Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht grote doorbraak John de Bever

De zanger die zijn doorbraak beleefde door de hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ (7.500.000 keer bekeken op Youtube) presenteert op zijn verjaardag 7 april met trots dit  eigentijdse en gezellige feestnummer, dat is opgenomen in de studio van Emile Hartkamp.

Marianne Weber als regisseur

Voor de opname van de bijbehorende videoclip neemt Marianne Weber de rol van regisseur op zich. En ze mag werken met bijzondere hoofdrolspelers: 12 kinderen in de leeftijdscategorie van twee tot 10 jaar! Een grote rol is weggelegd voor Rosalie, de tweejarige dochter van Sieneke!

‘Als Ik ’t Allemaal Had Geweten’ is de opvolger van de single ‘Daar In Dat Kleine Café Aan De Haven’ dat mede door de samenwerking met Pierre Kartner een groot succes is geworden.

Boeking of een optie plaatsen voor John de Bever

Voor meer informatie en beschikbaarheid van John de Bever kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.