Tv-serie, succesvolle samenwerking met Marianne Weber én een nieuwe hitsingle!

21/08/2014

De nieuwe single ‘Meer Hoef Ik Niet’ van John de Bever heeft een wel héél toepasselijke titel! De volkszanger schittert namelijk in het populaire AVROTROS-programma Ford Boyard, werkt succesvol samen met zijn muzikale vriendin Marianne Weber én beleeft de release van een volgens kenners regelrechte hit. ‘Meer kan ik me op dit moment niet wensen,’ zegt zanger John.

Ford Boyard

Samen met collega’s Mick Harren en Helemaal Hollands is John de Bever dit najaar te zien in een nieuwe reeks van de televisieserie Ford Boyard. Het Team Levenslied gaat absoluut zorgen voor hilarische televisiemomenten!

Jubileum John de Bever

Daarnaast presenteert John de Bever zaterdag 6 september de jubileumeditie van de reeks ‘John de Bever & Friends’-concerten in De Ster in Nieuwkuijk. Tijdens dit bijzondere muziekspektakel zijn er optredens van onder anderen Marianne Weber, Grad Damen en Wesly Bronkhorst.

Meer Hoef Ik Niet

Ook lanceert John de Bever zijn nieuwe single ‘Meer Hoef ik Niet’, compleet met videoclip met beelden uit zijn concert, afgelopen mei in het Theater aan de Parade in Den Bosch. De single bestijgt inmiddels de Nederlandse hitlijsten en belooft een ware hit te worden.

Boeking of een optie plaatsen voor John de Bever

Voor meer informatie en beschikbaarheid van John de Bever kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.