John de Bever

John de Bever boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van John de Bever.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid. 

De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet.

In 1997 wordt John de Bever uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’ in Brazilië. John de Bever speelt ruim twintig jaar betaald voetbal in België, bij FC Den Bosch en FC Dordrecht (Nederlandse Eredivisie).

‘Johnny’ is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. Meer dan 100.000 exemplaren zijn er verkocht van ‘Als ik later eens trouw’ (tv-optredens in o.a. Op Volle Toeren).

In 2006 komt het duet ‘Toen Kwam Jij’ samen met Anny Schilderuit en in 2010 wordt er een unieke hitprestatie gescoord (enkel The Beattles gingen hem voor)! John de Bever staat met twee tracks, van één single, genoteerd in de Dutch Single Top 100!

In 2012 presenteren John de Bever en Charlene de door Emile Hartkamp geschreven hitsingle ‘Als je alles hebt’ (‘TROS Muziekfeest op het Plein’). 

In april 2013 komt het album ‘Vaarwel Alle Zorgen’ uit bij Berk Music, het album komt binnen op NR7 in de Album TOP100! John de Bever is te zien in o.a. NOS Nieuwsuur en RTL7 Voetbal International.

John de Bever ziet een droom uitkomen: op 11 mei 2014 beleeft hij zijn Theaterdebuut met zijn ‘MoederdagConcert’ in het Theater aan de Parade in Den Bosch en in januari 2015 wordt het duet ‘Denk Nog Een Keer Aan Mij’ met Marianne Weber uitgebracht.

John de Bever weet met ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ heel Nederland voor zich te winnen (videoclip bijna 5.000.000 keer bekeken)! Ook scoort John de Bever op 20 september 2016 met deze hit een BUMA NL Award én een Gouden Award voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren!

Het album ‘Dat Is De Liefde’ dat hij in april 2016 maakt samen met met Marianne Weber bevat duetten en solo stukken, verkoopt in enkele weken meer dan 10.000 stuks en staat maandenlang hoog in de hitlijsten!

Boeken of een optie plaatsen voor John de Bever?

Voor meer informatie over John de Bever kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor John de Bever

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 85247 mensen

Specificaties van John de Bever

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van John de Bever

Zingen is de grote passie van rasentertainer John de Bever. Als kind stond hij graag in de belangstelling en op schoolfeesten, verjaardagen en feestjes zong het kindersterretje al de sterren van de hemel. In 1980 is ‘Johnny’ ontdekt door niemand minder dan Pierre Kartner. John’s kinderdroom ging in vervulling toen zijn eerst uitgekomen single ‘Als ik later eens trouw’ een regelrechte hit bleek te worden. Meer dan 100.000 exemplaren zijn er van deze single over de toonbank gegaan, John’s naam was gevestigd!

Naast zingen had John nog een grote passie: voetbal. Op zijn 16e besloot John 100% te gaan voor een voetbalcarrière. Naast voetbal op het veld beleeft John ook veel plezier aan zaalvoetbal. In 1997 is John dan ook uitgeroepen tot Beste Zaalvoetballer van de wereld.

Na het uitbrengen van een aantal cassettebandjes en singles is John weer helemaal terug in de muziekbusiness. Met hits als ‘Wanneer’, ‘Daar sta je dan’, ‘Oh jij ja jij’, ‘Nooit meer alleen’, ‘Net als vroeger’, 'Dans tot de morgen', Una Fiesta Del Amor en 'Kom in m”n armen', bereikt John met zijn gevoelige en unieke stemgeluid een groot publiek en breidt zijn grote schare fans zich in een snel tempo uit.

In 2006 krijgt de jarenlange vriendschap met zangeres Anny Schilder een muzikaal vervolg. Het door John en Anny zelf geschreven nummer ‘Toen kwam jij’ is op single uitgebracht en een tijd van gezamenlijke optredens en muzikale avonturen breekt aan. Jaarlijks presenteert John op nieuwjaarsdag een nieuw album en/of dvd. Samen met ongeveer 2000 fans is het jaarlijks een groot feest.

In januari 2008 presenteert John zijn vierde album ‘Kom eens dicht bij mij’. Met zijn optredens door het hele land en zijn sterrenstatus in het zuiden van het land, bereikt zijn carrière met de release van dit nieuwe album een hoogtepunt! Met 13 nieuwe nummers, de hitmedley en drie bonusclips is het album een waardige toevoeging aan de muziekcollectie van liefhebbers van Nederlandse muziek.

Zingen is wat John het liefst doet en ook altijd blijft doen. Ook dit jaar staan er een hoop leuke dingen op de agenda. Zo is begin mei de DVD 'John de Bever in Parijs' gepresenteerd, wordt er al druk gezocht naar nieuwe liedjes, was de eerste 'John de Bever V.I.P Dinnershow' op maandag 26 mei volledig uitverkocht (én een groot succes), is er op zondagmiddag 12 oktober een Live Concert in Reusel en heeft John live met zijn band een Dinnershow verzorgd in Ulvenhout.

Bijzonder is ook de Oranje single 'Voor Oranje' die John de Bever voor het EK 2008 heeft opgenomen. Mede door het verzoek van Hans Kraay Jr. is de single een succes geworden en is er veel media-aandacht geweest. Op deze site zijn de diverse items (onder andere in het SBS6 Oranje Journaal) terug te bekijken.

Begin augustus wordt de zomerse single 'Una fiesta del amor' gereleased. Deze single heeft de 24ste plaats behaald in de Mega Top 100.

Na 'Una Fiesta Del Amor' wordt begin december de laatst verschenen maxi single 'Niemand zal het ware weten' (met daar op vijf tracks) gereleased tijdens een Nieuwjaars Party in Middelrode.

Inmiddels is in april 2009 het nieuwe full album 'Geef je over aan de Liefde' gepresenteerd. Het album bevat 12 nieuwe tracks en heeft inmiddels de 44ste plaats in de Dutch Album Top 100 behaald.

Na dit album wordt de single 'Mensen Kijken en Wijzen' en de duetsingle 'In deze Liefdesnacht' samen met Liesbeth uitgebracht. Beide singles behalen de Dutch Charts.

Opnieuw is de 'John de Bever Nieuwjaarsparty 2010' een groot succes. Honderden mensen genoten van een muzikaal feest.

In februari wordt de single 'Ben jij Alleen?' uitgebracht, een échte John de Bever single. Met de zomer van 2010 in het verschiet wordt de single 'Een vrolijk Liedje (Viva La Vida)' op de markt gebracht. Deze single bevat ook een karaoke-versie.

Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid waarmee hij menigeen raakt. De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet.

John de Bever is al jarenlang een rasartiest!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor John de Bever

Voor meer informatie en beschikbaarheid van John de Bever kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.