John de Bever

John de Bever boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van John de Bever.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid. 

De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet.

In 1997 wordt John de Bever uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’ in Brazilië. John de Bever speelt ruim twintig jaar betaald voetbal in België, bij FC Den Bosch en FC Dordrecht (Nederlandse Eredivisie).

‘Johnny’ is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. Meer dan 100.000 exemplaren zijn er verkocht van ‘Als ik later eens trouw’ (tv-optredens in o.a. Op Volle Toeren).

In 2006 komt het duet ‘Toen Kwam Jij’ samen met Anny Schilderuit en in 2010 wordt er een unieke hitprestatie gescoord (enkel The Beattles gingen hem voor)! John de Bever staat met twee tracks, van één single, genoteerd in de Dutch Single Top 100!

In 2012 presenteren John de Bever en Charlene de door Emile Hartkamp geschreven hitsingle ‘Als je alles hebt’ (‘TROS Muziekfeest op het Plein’). 

In april 2013 komt het album ‘Vaarwel Alle Zorgen’ uit bij Berk Music, het album komt binnen op NR7 in de Album TOP100! John de Bever is te zien in o.a. NOS Nieuwsuur en RTL7 Voetbal International.

John de Bever ziet een droom uitkomen: op 11 mei 2014 beleeft hij zijn Theaterdebuut met zijn ‘MoederdagConcert’ in het Theater aan de Parade in Den Bosch en in januari 2015 wordt het duet ‘Denk Nog Een Keer Aan Mij’ met Marianne Weber uitgebracht.

John de Bever weet met ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ heel Nederland voor zich te winnen (videoclip bijna 5.000.000 keer bekeken)! Ook scoort John de Bever op 20 september 2016 met deze hit een BUMA NL Award én een Gouden Award voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren!

Het album ‘Dat Is De Liefde’ dat hij in april 2016 maakt samen met met Marianne Weber bevat duetten en solo stukken, verkoopt in enkele weken meer dan 10.000 stuks en staat maandenlang hoog in de hitlijsten!

Boeken of een optie plaatsen voor John de Bever?

Voor meer informatie over John de Bever kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor John de Bever

Deze act is bekeken door 44346 mensen

Specificaties van John de Bever

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland