JetSet Live

JetSet Live boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van JetSet Live.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Entertainment op topniveau brengen, dat is elk optreden weer onze missie. Een gedreven zanger, een spetterende zangeres en vier energieke topmuzikanten. Met JETSET LIVE! haal je high energy en de absolute top in huis. 

JETSET LIVE! staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire

Voorzien van de vetste mash-ups en medleys. Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd. Dit alles aangevuld met live VJ-beelden op LED screen, kortom een genot om naar te kijken. Met een custom made licht- en VJ-show, knallende shooters en CO2 is het één en al energie op het podium. Vanuit onze passie en gedrevenheid blijven we ons continu ontwikkelen en vernieuwen, waardoor u telkens weer verrast wordt.

Ondersteund door onze vakbekwame crew zijn de mogelijkheden voor licht, geluid en video eindeloos.

Door hun prettige manier van communiceren, bent u in staat om samen met hen de meest optimale situatie te creëren.

JETSET LIVE! is meer dan muziek alleen: energiek, interactief, trendy en professioneel!

Dit alles maakt JETSET LIVE! tot dé geschikte live band voor uw evenement of feest! 

Boeken of een optie plaatsen voor JetSet Live?

Voor meer informatie over JetSet Live kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor JetSet Live

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32422 mensen

Specificaties van JetSet Live

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 5 uur, 3 x 45 min. binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief tot 1000 personen
  • Licht: inclusief licht
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van JetSet Live

Hans Leegte is de basis en het fundament van de band Jetset. Hans is 30 jaar geleden begonnen in de muziek en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als een bijzonder ervaren muzikant. Hans begon met een duo en door de jaren heen werd er veel gespeeld met verschillende formaties onder verschillende namen. In de loop der jaren begon het geluid ʻte jeukenʼ bij Hans. Hans heeft zijn interesses verlegd en is nu verantwoordelijk voor het licht en geluid van de band. Dit doet hij met ongelooflijk veel passie, plezier en enthousiasme.

De band werd 8 jaar geleden uitgebreid en het werd een volwaardige en goedlopende coverband. De naam Jetset was een feit. Een band met goede muzikanten die bijzonder enthousiast door het land tourden om hun enthousiasme over te brengen op het publiek. Jetset heeft zich door de jaren heen geprofileerd als een bijzonder goede coverband met zangeres, waarvan het niet uitmaakte of ze op een bedrijfsfeest, bruiloft of feesttent stonden. Het publiek werd ingepakt door de charmes en de overtuiging die de band in de muziek wist te leggen.

Jetset is aan vele bandwisselingen onderworpen, maar op dit moment is Jetset op zijn best. De band is verjongd en muzikaal enorm gegroeid. Jetset heeft bewust gekozen om door te gaan zonder zangeres met als gevolg dat Jetset nu beter is dan ooit. Jetset is actueel en speelt wat het publiek wil horen. Top 100, top 40 en vele klassiekers daarvan bent u verzekerd om nog maar niet te spreken van de kracht en passie die deze jonge muzikanten in hun spel leggen en overbrengen bij het publiek. Los van het feit dat het collegaʼs zijn van
elkaar kunnen we ook spreken van een hechte vriendenclub. Dit is goed te zien wanneer Jetset op de planken staat en het publiek bespeelt. De emoties, de click, het enthousiasme en de overtuiging spatten er vanaf.

De band is verjongd en vernieuwd en daarmee is ook het licht en geluid omgetoverd tot een waar spektakel. Met een professionele licht en geluidshow in eigen beheer en een ervaren crew weet Jetset, ongeacht om wat voor een locatie het gaat, het licht en geluid met gepast volume en show tebrengen. Jetset is de te boeken band voor een waanzinnig feest en een adembenemende show.

Jetset is:
Michael Schumacher - Gitaar en zang
Rogier Brink - Gitaar en zang
Ruben de Weerd - Basgitaar en zang
Peter Weekamp - Toetsen
Jeroen Staal - Drums
Hans Leegte - Geluid
Rick Dijkstra - Licht

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor JetSet Live

Voor meer informatie en beschikbaarheid van JetSet Live kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.