Blind Date

Blind Date boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Blind Date.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Maas en Waalse coverband Blind Date is een band die elk optreden weer zorgt voor feest met een breed en verrassend repertoire.  Als geen ander is Blind Date zich ervan bewust dat er tijdens een optreden entertainment
gebracht moet worden, en dat is dan ook waar Monic, Bart, Chris, Jurgen en Hans absoluut
voor staan.

Het credo van Blind DATE is immers niet voor niets al jaren:

Een feestje op het podium is een feestje in de zaal!!!

Boeken of een optie plaatsen voor Blind Date?

Voor meer informatie over Blind Date kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Blind Date

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25473 mensen

Specificaties van Blind Date

  • Tijdsduur: 5 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 500 personen
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Blind Date

De Maas en Waalse coverband Blind Date is een band die elk optreden weer zorgt voor feest met een breed en verrassend repertoire. Als geen ander is Blind Date zich ervan bewust dat er tijdens een optreden entertainment
gebracht moet worden, en dat is dan ook waar Monic, Bart, Chris, Jurgen en Hans absoluut
voor staan.

Op hard volume als het mag, en wat rustiger als het moet. Met een bijzonder brede en verrassende muziekkeuze waarvan de kwaliteit absoluut verzekerd is, is al menige zaal compleet “plat” gespeeld. Omdat de band niet werkt met een vaste setlijst, maar reageert op het publiek, is geen optreden hetzelfde. De band maakt hierbij handig gebruik van de beste en de leukste nummers die de afgelopen vier decennia aan popmuziek hebben
voortgebracht. Dat kunnen de nieuwste hits van bijvoorbeeld Sugababes, Blǿf, Madonna, Amy Winehouse of Jan Smit zijn. Maar met het zelfde gemak komen er klassiekers van The Trammps, The Weathergirls, Golden Earring, AC/DC of Robbie Williams voorbij.

Daarnaast kan de band het maar niet kan laten om allerlei onverwachte muzikale intermezzo's in te lassen (variërend van Hey Jude tot Hey Baby en alles wat daar tussen ligt) om het publiek nog meer bij het optreden te betrekken. Het credo van Blind DATE is immers niet voor niets al jaren:

Een feestje op het podium is een feestje in de zaal!!!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Blind Date

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Blind Date kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.