Danny de Munk 30 jaar in het vak

20/11/2012

Onlangs vierde Danny de Munk zijn 30-jarige jubileum met een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall met de titel ‘Hoe Ouder Hoe Gekker’. Een unicum in de muziekwereld, want op 42e jarige leeftijd kan Danny nu al terugkijken op een succesvolle 30-jarige carrière en als het aan Danny ligt komen daar nog zeker 30 succesvolle jaren bij!

Op 12-jarige leeftijd debuteerde Danny als Ciske de Rat, in de gelijknamige film die inmiddels in de geschiedenisboeken is bijgeschreven als één van de meest succesvolste bioscoopfilms aller tijden. De titelsong ‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’ werd een nummer-1 hi t en sindsdien is het enkel bergopwaarts gegaan met Danny de Munk. Tot de nok gevulde concertzalen zoals Ahoy en vijf keer op een rij de Heineken Music Hall. De vele hits zoals ‘Mijn Meissie’, ‘Mijn Stad’, ‘Hart en Ziel’, ‘Bloemetje, ‘Kontje’ en natuurlijk ‘Vrienden voor het Leven’. Inmiddels is Danny onlosmakelijk verbonden met het Nederlandse Levenslied!
De laatste jaren was Danny vooral te zien in de theaters . ‘Na 30 jaar hard werken wil ik weer dichter bij mijn publiek staan. ‘Terug naar mijn levenslied, terug naar de basis, ik wil tussen mijn fans staan!’

Om die reden is ervoor gekozen om dit 30 jarig jubileum te vieren met een meer toegankelijk gage om het ook voor de kleinere locaties, feesten en partijen mogelijk te maken om Danny te boeken. ‘Voor de mensen die er uiteindelijk voor gezorgd hebben dat ik dit allemaal heb mogen bereiken wi l ik dit graag doen, dit is voor mij na 30 jaar een logische stap in mijn carrière’. Ik sta garant voor humor en feest’.

Boek Danny nu voor een keiharde knalshow met een hoge dosis onvervalste humor en de grootste Nederlandstalige meezingers. Succes gegarandeerd ! Handjes in de lucht en voetjes van de vloer!
 

Boeking of een optie plaatsen voor Danny de Munk

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Danny de Munk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.