Bijna brand bij voorstelling Danny de Munk?

28/09/2012

Licht ontvlambare toestanden bij Danny de Munk en Henk Poort, donderdagavond! Tijdens de try-out van hun nieuwe voorstelling, Jeugdherinneringen Deel 2, ging plotseling het brandalarm af…

In het Flora Theater in Boskoop werd tijdens de try-out even flink met de rookmachine gewerkt. Op zich niks mis mee, ware het niet dat even niemand eraan gedacht had om het brandalarm uit te zetten of de buren te waarschuwen. Daar stonden de rookmelders dan ook nog gewoon aan, en toen de rook van de voorstelling via allerlei ventilatiesystemen die melders bereikte, was het hek van de dam. In no-time viel alle techniek, microfoons en licht uit. Op de valreep kon de automatisch gealarmeerde brandweer afgebeld worden, en een aantal minuten was er flinke tumult in het theater.

Gelukkig bleek het natuurlijk vals alarm en raakte niemand gewond en niets beschadigd. De brandweer bleef in de kazerne, en Danny en Henk hadden er een leuke anekdote bij.

Danny vertelde vrijdagmiddag al aan RTL Boulevard dat er in het technisch rapport wél vermeld staat dat er een act is met heel veel rook, maar die vermelding zal nu wat benadrukt worden zodat andere theaters er wel aan gaan denken om het brandalarm tijdens het nummer van de rook uit te zetten.

Boeking of een optie plaatsen voor Danny de Munk

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Danny de Munk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.