Danny de Munk

Danny de Munk inhuren of boeken? | JB Productions Roy Beusker

Danny de Munk boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Danny de Munk.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Van straatschoffie Ciske de Rat tot (musical)acteur, zanger en presentator

Uiteraard is Danny bekend geworden op het witte doek. Op 12 jarige leeftijd werd hij gekozen voor de film Ciske de Rat, waarin hij de rol van Ciske Vrijmoeth (Ciske de Rat) zou spelen. 

Zangcarrière Danny de Munk

De door Danny gezongen titelsong “Ik voel me zo verdomd alleen” werd een nummer 1-hit in Nederland en was de best verkochte single van 1984
Danny de Munk ging na de film de studio in en nam daar in de loop der jaren diversen albums en singles op. Die hem beloonde met goud en platina.

Musicalcarrière Danny de Munk

Een grote omslag in de carriere van Danny kwam door de rol van Marius in de musical Les Miserables in 1991.Danny speelde Marius dermate overtuigend, de start van een nieuwe carriere als musicalacteur was begonnen. Danny schitterde in diverse hoofdrollen in meer dan 12 Nederlandse musical producties.

Boeken of een optie plaatsen voor Danny de Munk?

Voor meer informatie over Danny de Munk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Danny de Munk

Deze act is bekeken door 50114 mensen

Specificaties van Danny de Munk

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland