Danny de Munk

Danny de Munk inhuren of boeken? | JB Productions Roy Beusker

Danny de Munk boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Danny de Munk.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Van straatschoffie Ciske de Rat tot (musical)acteur, zanger en presentator

Uiteraard is Danny bekend geworden op het witte doek. Op 12 jarige leeftijd werd hij gekozen voor de film Ciske de Rat, waarin hij de rol van Ciske Vrijmoeth (Ciske de Rat) zou spelen. 

Zangcarrière Danny de Munk

De door Danny gezongen titelsong “Ik voel me zo verdomd alleen” werd een nummer 1-hit in Nederland en was de best verkochte single van 1984
Danny de Munk ging na de film de studio in en nam daar in de loop der jaren diversen albums en singles op. Die hem beloonde met goud en platina.

Musicalcarrière Danny de Munk

Een grote omslag in de carriere van Danny kwam door de rol van Marius in de musical Les Miserables in 1991.Danny speelde Marius dermate overtuigend, de start van een nieuwe carriere als musicalacteur was begonnen. Danny schitterde in diverse hoofdrollen in meer dan 12 Nederlandse musical producties.

Boeken of een optie plaatsen voor Danny de Munk?

Voor meer informatie over Danny de Munk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Danny de Munk

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 89392 mensen

Specificaties van Danny de Munk

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Danny de Munk

Danny de Munk werd op twaalfjarige leeftijd uitgekozen om de hoofdrol te gaan spelen in de speelfilm Ciske de Rat. De film draaide vanaf maart 1984 in de bioscopen en werd een van de grootste successen uit de Nederlandse film geschiedenis. De door Danny gezongen titelsong Ik voel me zo verdomd alleen (geschreven door Karin Loomans en Herman van Veen) werd een nummer 1-hit in Nederland en was de bestverkochte single van 1984. Hij nam een aantal lp’s op, waarvan nummers zoals onder andere Mijn stad eveneens in de hitparades belandde.

Een grote omslag in de carrière van Danny kwam met zijn rol in de musical Les Misérables in 1991. Danny speelde Marius dermate overtuigend, dat die rol het begin was van een nieuwe carrière als musicalacteur. Hij schitterde inmiddels een groot aantal rollen in Nederlandse producties. Zijn laatste musical speelt hij afgelopen jaar als de volwassen Ciske de Rat in de gelijknamige musical.

In het seizoen 2004/2005 stond Danny in de Nederlandse theaters met zijn eigen muziekshow Danny de Munk live!. Om zijn 25-jarig jubileum als artiest luister bij te zetten, trad hij 25 juni 2007 op in uitverkocht Ahoy! In datzelfde jaar had De Munk een real-life soap onder de naam Danny & Jenny de Munk. Ook dit was een doorslaand succes. Wekelijks keken er meer dan 1 miljoen mensen naar de Real life soap.

Na meer dan 10 jaar bracht Danny de Munk in oktober 2008 weer een nieuw Nederlandstalig album uit met de titel ‘Hart en Ziel’. Zowel het album als de eerste single ‘Het levende bewijs’ bleek een doorslaand succes te zijn. Het album kwam in de eerste week binnen op de 6e plaats in de Album Top 100 en de single stond wekenlang in de Top 10 van de Single Top 100. Het is een echt levenslied album geworden met onder andere het vrolijke nummer ‘Bloemetje’ en het hartverscheurende duet met Dave Dekker ‘Laat ons niet alleen’. In april 2009 gaf De Munk twee uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall en eind dat jaar werd het album ‘Hart en Ziel’ bekroond met de Gouden Status voor het verkoop van meer dan 25.000 exemplaren.

Dit jaar bracht Danny de Munk op 5 maart een nieuw album uit genaamd ‘Dit is mijn leven’. Tevens gaf hij vrijdag 9 en zaterdag 10 april 2010 een aantal concerten in de Heineken Music Hall. Deze concerten stonden in het teken van het levenslied en dit bleek al 1 groot succes te zijn. Daarnaast zal hij samen met zijn gezin een nieuwe docu-soap krijgen bij de TROS op Nederland 1 genaamd ‘Danny & Jenny gaan verhuizen’.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Danny de Munk

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Danny de Munk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.