Quincy

Quincy boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Quincy.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Quincy kreeg landelijke bekendheid door met grote overmacht de verkiezing van de titelsong voor de eerste “Big Brother” serie te winnen. Meer dan 60% van de enthousiaste bellers gaven hun stem aan het door Quincy vertolkte ‘Morgen Weer Een Dag’. Deze aanstekelijke song besteeg vervolgens zeer snel de hitlijsten en is ook bij de huidige optredens van Quincy nog steeds een veelgevraagde hit die absoluut niet overgeslagen mag worden.

Op de vraag: ‘hoe is het zo gekomen?’ antwoord Quincy: ‘Ik zing al vanaf mijn jeugd en bij toeval ben ik dat ook professioneel gaan doen. Na meegedaan te hebben aan diverse talentenjachten kreeg ik mijn eerste platencontract en werd ik gevraagd mee te doen aan de verkiezing van de bekende titelsong. Hoe het verder is gegaan is bij de meeste wel bekend, toch?’

Boeken of een optie plaatsen voor Quincy?

Voor meer informatie over Quincy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Quincy

Deze act is bekeken door 12927 mensen

Specificaties van Quincy

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set