Biografie van Feest DJ René van Dalen

In de zomer van 1969 is het feessie voor René begonnen want in dat jaar werd hij geboren.

Al vrij snel was er één ding duidelijk en dat was René's liefde voor muziek. Op zijn slaapkamer begon hij met wat draaitafels en een bandrecorder, hij mixte daar de stapels platen die hij elke week kocht in een import platen zaak te Rotterdam. Al zijn centjes gingen op aan platen. Maar het mixen ging hem goed af want al snel mocht hij meedoen met draaien op hele grote houseparty's.

Echter na een aantal Houseparty's besefte René dat dit het niet helemaal was, René was meer op zoek naar de gezelligheid van kroegen, feestzalen en feesttenten etc. René draaide voor verschillende Drive-in Shows en deed hiermee een hoop ervaring op.

De echte doorbraak voor René kwam toen er op 's-Gravendeel een nieuwe kroeg geopende werd "Café de Kroon" (tegenwoordig Buffelsplace) en sinds die tijd komt er geen einde aan René's polonaise, AprèS Ski feesten, tropical party's, bruiloften en bedrijfsfeesten, René doet het met veel plezier.

Via Yorin TV komt hij in het programma "de Bar" terecht en ook hier draait René zijn hand niet voor om, hij heeft maar één doel voor ogen en dat is gewoon een lekker feessie bouwen.

René is vooral bekend vanwege de zeer uiteenlopende stijlen die hij aan elkaar mixt hij gaat werkelijk van house tot strauss en van rock tot reggae, kortom voor ieder wat wils. Als het maar gezellig is en elke keer weer lukt het hem om jong en oud uit hun dak te laten gaan.