Jake Reese

Jake Reese boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jake Reese.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Van X-Factor winnaar naar wereldbekende Dance Act

Hoewel deze Amsterdamse singer-songwriter in 2010 een droom zag uitkomen toen hij de Nederlandse X-Factor won en genoot van het succes op dat moment, stopten hier zijn ambities niet. Hij focuste zich volledig op het schrijven en opnemen van echte pop- en dancemusic. Deze ambities brachten hem recent naar Londen, Miami en Los Angeles, waar hij met grote namen in het vak werkte.

Het duurde niet lang voordat Jake’s geweldige, unieke, enigszins rauwe stemgeluid opviel bij de beroemde Nederlandse DJ-community. Hij werkte samen met grote artiesten als Hardwell, Showtek, Lost Frequencies, EDX en Tom Swoon. Met Hardwell maakte hij de hitsingles “Mad World” (ex. nr 1 hit op Beatport) en “Run Wild” (huidige nr 1 hit op Beatport), waarmee ze wereldwijd samen alle grote dancefestivals rocken.

Jake Reese is te boeken als ultieme live Danceact

Samen met een DJ en twee fantastische danseressen vormt Jake Reese de ultieme live danceact, waarbij je helemaal los gaat op vette hits en kippenvel krijgt van zijn unieke stem!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Jake Reese?

Voor meer informatie over Jake Reese kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jake Reese

Deze act is bekeken door 30134 mensen

Specificaties van Jake Reese

  • Tijdsduur: 1 x 40 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland