Jaap Reesema

Jaap Reesema boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jaap Reesema.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Tot 2011 is Jaap Reesema de frontman van de Hermes House Band en in mei 2010 wint hij het 3de seizoen van het populaire programma X Factor. In de jaren hierna werkt Jaap verder aan zijn carrière als artiest en brengt hij ook Engelstalige tracks uit onder de naam Jake Reese.

Jaap Reesema is een veelzijdige zanger, producer/songwriter en ondernemer

In 2020 brengt Jaap samen met Pommelien Thijs de single ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ uit. Het nummer is een groot succes en is in zowel België als Nederland een nummer 1 hit. In datzelfde jaar brengen Jaap, Regi en OT samen ‘Kom Wat Dichterbij’ uit. Dit groeide uit tot de grootste Vlaamstalige hit ooit in de geschiedenis en staat maar liefst 28 weken op nummer 1! 
 
Met Sander Schimmelpenninck is Jaap wekelijks te horen in de ontzettend populaire podcast ‘De Zelfspodcast’. Samen hebben zij het mediabedrijf ‘Tonny Media’ opgericht.
 
Ook Jaap zijn laatste solo nummer ‘Alles Komt Goed’ (2021) is erg goed ontvangen en staat hoog in de hitlijsten. Dit najaar verschijnt zijn album!
 
 

Boeken of een optie plaatsen voor Jaap Reesema?

Voor meer informatie over Jaap Reesema kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jaap Reesema

Deze act is bekeken door 32865 mensen

Specificaties van Jaap Reesema

  • Tijdsduur:
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Jaap Reesema

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jaap Reesema kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.