PartySeuters

PartySeuters boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van PartySeuters.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De PartySeuters, bestaande uit DJ Bert Klein en DJ Ger, hebben de handen ineen geslagen om een lied te maken voor het WK voetbal. Beide DJ's hebben al jarenlange ervaring met het draaien op feesten en het uitbrengen van cd's.

Bert Klein schreef al enkele voetbalhits en DJ Ger maakte o.a. furore met het Wiegelied en T Dak eraf. Volgens de PartySeuters wordt hun lied 'Geef ons goals Oranje!' DE WK knaller van 2010 en kan het publiek in de toekomst nog meer materiaal verwachten van de PartySeuters. De single wordt gereleased door Pitch Up Records en de videoclip is binnenkort ook te zien op TV.

Boeken of een optie plaatsen voor PartySeuters?

Voor meer informatie over PartySeuters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor PartySeuters

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Feest Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 44728 mensen

Specificaties van PartySeuters

  • Tijdsduur: 1 x 20 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van PartySeuters

Biografie PartySeutersBiografie DJ Ger;

DJ Ger loopt al c.a. 30 jaar mee als DJ en heeft op veel verschillende vlakken ervaring. Op 14 jarige leeftijd begon hij uit de grap te draaien op een lokale voetbal vereniging en dat beviel hem al snel om mensen te vermaken. In de jaren 80 stond hij bekend als Ger Liebrand om zijn mix kunsten binnen zijn regio. Eind de jaren 80 heeft ie bij meerdere drive-in shows (Veronica) gedraaid en landelijk in Zuid, Noord-Holland, Zeeland, Utrecht, Flevoland. In de jaren 80 ook bij een lokaal radio station gedraaid wat een succes was, maar DJ Ger wilde meer betrokkenheid bij het publiek en sfeer proeven. In de jaren 90 was niks meer hem te gek. Alles en iedereen, van jong tot oud vermaakte hij met zijn draai kunsten. Of het nu Hollandse, house of classics waren maakte hem niet uit. Als ie maar de mensen kon vermaken. 2003 begon hij zich meer te ontwikkelen als Feest – Après-ski DJ omdat je hier veelzijdig moet zijn op muziekkennis en de mensen een knallend feest kan bezorgen. Dit is een succes geworden en proefde naar meer. Zo heeft ie in 2008 zijn eerste single “Het Wiegelied” op de markt gebracht en dat werd in de après-ski wereld een echte knaller!! De single is in heel Nederland gedraaid en ook in landen als Oostenrijk, Spanje en Griekenland. De single is op diverse verzamelalbums uitgebracht en het nummer was persoonlijk buiten alle verwachtingen. Kort er na volgde een feestversie op de al originele grote hit van Ronnie van Bemmel “Laat het licht maar uit” die de Tros thialf prijs had gewonnen. De feestversie werd uitgebracht door CNR maatschappij waar hij de eerste dj van Nederland voor dat label iets mocht produceren. Deze 2 successen proefde naar meer en heeft onlangs met de carnaval de single “T dak eraf” met Miesjke en een andere succesvolle dj “DJ Michiel” uitgebracht. Ook deze single is geplaatst op een verzamelalbum.

Met de nieuwe single wilt ie weer een nieuwe uitdaging aangaan en dat is live optreden (zingen) samen met DJ Bert. Hij kan niet wachten tot de single uit gaat komen, want het nummer geeft zoveel feest en plezier en is er van overtuigd dat dit een knaller gaat worden. Ook de samenwerking met Bert is heel goed wat in de toekomst meer zal gaan brengen.


Biografie DJ Bert Klein;

Begonnen als hobby DJ in 1984, maakte Bert Klein in die tijd Italo mixen. Daarvoor al incidenteel in jongerensoos gedraaid. Eind jaren 80, begin 90 overgestapt op de House. Na verschillende omzwervingen, zoals o.a. uitzendingen in het verleden bij Tros Dance Trax op 3FM in 1990 en het presenteren van verschillende radioprogramma's bij diverse lokale radiostations vanaf 1991, heeft Bert zich vanaf half jaren 90 ook nadrukkelijker gestort op het schrijven van songteksten. In 1996 resulteerde dit in een Top 40 notering met de (Feyenoord) tekstbewerking op “Juffrouw Toos” van One Two Trio, welke uitgebracht werd op cd-single bij RPC records. In 2002 schreef Bert de tekst voor “de Feyenoord Kabouterdans”, welke een prominente plek kreeg op de Feyenoord verzamelaar van Captain Rob records. In 2003 is DJ Bert Klein voornamelijk weer aan het mixen geslagen. Het is weer begonnen met het draaien op een Italo party, maar ging snel aan de slag als Trance DJ. DJ Bert Klein heeft in een paar jaar tijd op diverse locaties en festivals gedraaid.......en met succes! Zijn sets waren ook regelmatig te beluisteren op diverse (inter)nationale radiostations. Ook een ‘live set’ in het programma ‘clubbin’ op SLAMFM in 2006 was een daverend succes. Vanwege tijdgebrek is Bert in 2007 gestopt met intensief optreden als Trance DJ, maar maakt hij momenteel wel jaarlijks de jaarmix voor het pleinfeest in Puttershoek en is nog volop bezig met het schrijven van songteksten en het produceren van muziek. De samenwerking met DJ Ger heeft ook Bert er weer toe bewogen om weer wat vaker te gaan optreden als DJ.

Het duo is vanaf februari 2010 gezamenlijk aan de slag gegaan om de WK-hit, die al een tijdje bij Bert Klein op de plank lag, verder uit te gaan werken. Het duo is er van overtuigd dat hun WK-hit geen eenmalige samenwerking wordt. Er liggen immers alweer nieuwe ideeën op de plank waarmee de PartySeuters ook in de toekomst het publiek van willen laten meegenieten.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor PartySeuters

Voor meer informatie en beschikbaarheid van PartySeuters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.