Jettie Pallettie

Jettie Pallettie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jettie Pallettie.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

JETTIE begon met zingen op feestjes en partijtjes. Inmiddels is deze hobby uit de hand gelopen en heeft Jettie de stoute schoenen aangedaan en is sinds begin 2008 al meerdere keren naar de studio van DJ Goldfinger getogen om daar onder zijn productionele begeleiding de mooiste krakers op te gaan nemen.

Jettie Pallettie verzorgt Entertainment en Feest zoals er nog nooit is geweest !

Het was dan ook een logische stap om met DJ Goldfinger de studio in te duiken en het professioneel aan te gaan pakken. Maart 2008  werd haar eerste single  “ Ik zit in een cafeetje “   gereleased en dat nummer werd binnen no time een KROEGHIT van jewelste en is nog lang niet uitgeraasd !
Hierna volgde de ene hit na de andere zoals ; Hey Knull, Geef mij R 2, Daar word ik vrolijk van, Koekoek en Feest in de Tent.
Een album kon uiteraard niet uitblijven en “Tutti Spagghettie”  werd een bonte mix van de leukste feestnummers van mevrouw Pallettie.

Het publiek heeft haar in de armen gesloten en inmiddels dendert haar polonaisetrein door.

Jettie Pallettie is zowel in Nederland als België uitgegroeid tot de “Koningin van de Kroegen” en “Fetisj van iedere Feesttent”. 
Van Ameland toto Maastricht, via Den Helder en Blankenberge, over Antwerpen terug naar Brabant, overal gaat men compleet uit de bol met Jettie Pallettie, want met Jettie is het altijd “Feest in de Tent” 

Boeken of een optie plaatsen voor Jettie Pallettie?

Voor meer informatie over Jettie Pallettie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jettie Pallettie

Deze act is bekeken door 29246 mensen

Specificaties van Jettie Pallettie

  • Tijdsduur: 1 x 35 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set