Jettie Pallettie

Jettie Pallettie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jettie Pallettie.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

JETTIE begon met zingen op feestjes en partijtjes. Inmiddels is deze hobby uit de hand gelopen en heeft Jettie de stoute schoenen aangedaan en is sinds begin 2008 al meerdere keren naar de studio van DJ Goldfinger getogen om daar onder zijn productionele begeleiding de mooiste krakers op te gaan nemen.

Jettie Pallettie verzorgt Entertainment en Feest zoals er nog nooit is geweest !

Het was dan ook een logische stap om met DJ Goldfinger de studio in te duiken en het professioneel aan te gaan pakken. Maart 2008  werd haar eerste single  “ Ik zit in een cafeetje “   gereleased en dat nummer werd binnen no time een KROEGHIT van jewelste en is nog lang niet uitgeraasd !
Hierna volgde de ene hit na de andere zoals ; Hey Knull, Geef mij R 2, Daar word ik vrolijk van, Koekoek en Feest in de Tent.
Een album kon uiteraard niet uitblijven en “Tutti Spagghettie”  werd een bonte mix van de leukste feestnummers van mevrouw Pallettie.

Het publiek heeft haar in de armen gesloten en inmiddels dendert haar polonaisetrein door.

Jettie Pallettie is zowel in Nederland als België uitgegroeid tot de “Koningin van de Kroegen” en “Fetisj van iedere Feesttent”. 
Van Ameland toto Maastricht, via Den Helder en Blankenberge, over Antwerpen terug naar Brabant, overal gaat men compleet uit de bol met Jettie Pallettie, want met Jettie is het altijd “Feest in de Tent” 

Boeken of een optie plaatsen voor Jettie Pallettie?

Voor meer informatie over Jettie Pallettie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jettie Pallettie

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 41108 mensen

Specificaties van Jettie Pallettie

  • Tijdsduur: 1 x 35 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Jettie Pallettie

Op 31 december 1970 werd in Vittoria op het Italiaanse schiereiland Sicilië de familie Pallettie verblijd met een wolk van een dochter : Jettie... Papa Pallettie , eerder getrouwd met dochter Mina van de beruchte familie Calzone, trok er z'on 40 jaar geleden op uit om zijn heil te zoeken op zee. Als bootsman melde hij zich aan op de MMS Reutelbeut uit Oslo. De Reutelbeut onderhield een vaste lijndienst tussen Palermo en het Noorse Stavanger... In Stavanger maakte papa Pallettie oftewel Pepone , bekanntschaft met de blonde Noorse Hanna. Hij nam haar mee naar Vittorria en kocht er een kleine bergwoning voor zijn Hanna.

Uit deze buitenechtelijke relatie is dochter Jettie geboren.

Op Sicilië wist iedereen direct dat Pepone z'n dochter niet het bloed had van de Calzone familie. Neen Jettie had 100 % Noors bloed in haar aderen stromen en dat was dan ook wel te merken aan de levenslust die Jettie al ten toon spreidde als klein meisje. In de wieg liet zij al horen dat ze beschikte over een dijk van een stem en bovenal HEEL veel acteertalent.

Op de lagere school liep zij voorop bij het pesten van de jongens en toen al sloeg menig Siciliaans jongenshartje op hol voor de rondborstige en immer vrolijke JETTIE.

Zij nam ze in de maling waar ze bij stonden en de jongens genoten ervan...

JETTIE was een kleine belhamel, een soort Pietje Bell , maar dan met Noors en Italiaans bloed in haar lijfje en een bijzonder lief en klein hartje ! na de lagere school ging Jettie naar de middelbare school bij de Zusters van de Capucijnen.... en daar is het eigenlijk allemaal begonnen. De ene talentenjacht na de andere werd door Jettie bezocht en overal ging ze er met de beker , de bloemen, de eer en het applaus vandoor...

Jettie's niet te overtreffen acteertalent , samengevoegd met haar lieve zanggeluid stonden borg voor vele optredens in het mooie maar oh zo gevaarlijke Sicilië .

Pepone Pallettie en zijn Hanna waagden in de jaren 90 de grote stap en emigreerden naar Nederland. Pappa Pepone werd messenslijper , Hanna ging werken bij de Pizza Hut en JETTIE begon te zingen op feestjes en partijtjes.

Inmiddels is deze hobby uit de hand gelopen en heeft Jettie de stoute schoenen aangedaan en is naar de studio getogen van DJ Goldfinger om daar onder zijn productionele begeleiding het alom bekende "Ik zit in een Cafeetje, want ik wil een beetje eenzaam zijn..." van onze Belgische vriend Bobby Prins in een nieuw 2008 jasje te stoppen.

En het resultaat mag er zijn……een dijk van een nummer met een eigentijds ritme / rijp voor de disco’s en feestzalen van Nederland.
 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Jettie Pallettie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jettie Pallettie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.