Nieuwe Single Frank Verkooyen

22/04/2011

Frank Verkooyen laat op z'n website weten dat er soms een nummer op je pad komt dat je per se moet vereeuwigen op een zilveren schijfje. Een single waar je volledig voor gaat. Dit alles gaat over z'n nieuwe single "Ze zeggen". Een indrukwekkende poppy ballade met een tekst die je recht in de maagstreek raakt. Alleen al op het gebied van de productie zijn werkelijk alle registers opengetrokken en de beste mensen uit het vak opgetrommeld. Steve Willaert die gewerkt heeft met o.a. Clouseau, Toots Thielemans en Will Tura, opname van een heus strijkorkest in de fameuze Galaxy Studio in België.

Daarnaast Ton Dijkman op drums en Ronald Prent die dergelijke kostbare elementen tot een superieure eindmix weet te brengen, alles voor het allerbeste resultaat. Een ding is zeker, zo worden platen nog maar zelden gemaakt, aldus Frank. Het te verwachten album "Meer van mij", welke in het najaar van 2011 verschijnt zal deze koers aanhouden en een meer volwassen en rijkere sound brengen.

Boeking of een optie plaatsen voor Frank Verkooyen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frank Verkooyen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.