Frank Verkooyen

Frank Verkooyen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Frank Verkooyen.

1 klant waardeert deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Frank Verkooyen is een Bredase zanger met een eigen Nederlandstalig repertoire en al vele singles op zijn naam o.a: "Waar was je nou", en "Wie wil er met mij dansen". Al op zeer jeugdige leeftijd deed hij ervaring op in de amusementsband van zijn vader en zette al snel de weg in naar een solocarrière.

Top 100 notering Frank Verkooyen

In 1996 behaalde hij zijn eerste notering in de top 100 en bracht zijn debuut album uit getiteld: "In eigen woorden". Hij ontwikkelde zich in de loop der jaren niet alleen als zanger maar ook als componist en muziekproducent. Om die reden werkte hij met vele bekende artiesten als Grad Damen, Rob van Daal, Cooldown Cafe, Theo van Cleeff, Die Knapen en vele andere.

In het najaar van 2004 heeft Frank samengewerkt met de Vlaamse volksheld Will Tura. Hij schreef zijn laatste hitsingle "Daar sta je dan". Deze samenwerking verliep zo positief dat Will Tura toestemming gaf om zijn klassieker "Ik Mis Je Zo" opnieuw op te nemen. Echte strijkers, echte drums, gitaren en saxofoon: "Ik Mis Je Zo" mag terecht het predikaat Orchestral Remix 2005 dragen. 

Tevens is Frank Verkooyen regelmatig te zien op Omroep Brabant en TV Oranje. 

Frank Verkooyen heeft een warm stemgeluid en weet er met zijn eigen nummers altijd een gezellige boel van te maken en is bovendien zeer betaalbaar.

Boeken of een optie plaatsen voor Frank Verkooyen?

Voor meer informatie over Frank Verkooyen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Frank Verkooyen

Deze act is bekeken door 42917 mensen

Specificaties van Frank Verkooyen

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon

Hans Pullens

  • Ingevuld door: Hans Pullens
  • Locatie: Veen
  • Datum: vrijdag 18 juni 2010

Reactie:

“Optreden was kei leuk, een echte sfeermaker. ”

8,0

Waardering: