Nieuwste album Corry Konings ‘Met Hart en Ziel’ op 2de plaats in de hitlijsten

20/08/2013

Corry Konings bewijst deze week dat ze na ruim 40 jaar nog altijd volop meedraait in de showbusiness. Het nieuwste cd-album van de Brabantse zangeres, dat ze de titel ‘Met hart en Ziel’ mee gaf, komt vanuit het niets op de tweede plaats de Album Top 100 binnen. Corry Konings hoopt met dit album volgende week collega Caro Emerald van de eerste plaats te verdringen.

Corry Konings slaat juiste weg in

Het succes van haar nieuwste album bevestigt voor de zangeres zelf dat ze wat haar carrière betreft de juiste weg is ingeslagen. ‘Ik heb me jarenlang laten leiden door managers, producers, agenten en andere adviseurs. Aan veel van hen heb ik grote successen te danken. Toch  kwam  er enkele jaren geleden een moment in mijn leven en mijn werk, waarop ik het gevoel kreeg dat het beter was om geheel op eigen benen verder te gaan. Ik heb er gevolg aan gegeven. Ik ging mijn eigen carrière bepalen. Ik werd mijn eigen manager, mijn eigen producer, mijn eigen boekingsagent en mijn eigen promotor. Ik geef toe dat dit een grote stap is geweest. Niet iedereen geloofde in de weg die ik insloeg, maar ik heb me niet uit het veld laten slaan. Ik bleef in mezelf geloven. De beloning van al mijn inspanningen is het succes van mijn nieuwe album. Ik heb er zelf de liedjes voor uitgezocht, ik heb het album zelf geproduceerd en ik heb ‘Met Hart en Ziel’ via mijn eigen bedrijf gelanceerd. Het feit dat het album nu zo hoog in de hitlijsten is binnengekomen, zie ik als een beloning voor al mijn inspanningen.’

14 nieuwe nummers van Corry Konings

Op het nieuwste album van Corry Konings staan 14 tracks, waaronder de single ‘Buenos Noches mi Amigo’ die een maand geleden werd uitgebracht en het nummer ‘Zoveel Stress’ dat ze met rapper Kempie voor het TROS-programma ‘Ali B op Volle Toeren’ opnam. Op het album staan zes splinternieuwe liedjes, die zijn aangevuld met eerdere opnamen die het grote publiek nauwelijks of niet kent. ‘Dat zijn liedjes die mijn diehard fans wel kennen omdat ik ze bij mijn optredens regelmatig zing, maar die op de een of andere manier aan de aandacht van het grote publiek zijn ontgaan omdat ze op albums terecht kwamen of zelfs nooit eerder zijn uitgebracht. Bij de keuze van de liedjes ben ik heel selectief en kritisch te werk gegaan. Ik wilde een album, dat weergeeft wie ik ben, wat ik denk en wat ik voel. Dit album is Corry Konings zoals Corry Konings is. Het is een persoonlijk document geworden. Ik heb in mijn leven en mijn carrière veel meegemaakt. Leuke en minder leuke dingen, hoogte- en dieptepunten, geluk en verdriet , voor- en tegenspoed. De liedjes op dit album zijn vrolijk, sentimenteel en emotioneel. Veel mensen zullen zich erin herkennen en ik denk dat het album daarom al meteen zo goed aanslaat,’ aldus Corry Konings.

 

 

Boeking of een optie plaatsen voor Corry Konings

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Corry Konings kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.