Corry Konings heeft lichte burn-out

06/07/2012

Zangeres Corry Konings doet even rustig aan. Ze heeft een lichte burn-out gehad en heeft de tijd even nodig om bij te komen, zo laat ze aan RTL Boulevard weten.

Corry was de afgelopen tijd erg druk en heeft teveel hooi op haar vork genomen. In plaats van het rustig aan te doen, denderde ze echter maar door. Dat leidde ertoe dat ze op een onbewaakt ogenblik thuis voorover van de trap viel. Ze brak haar duim en kneusde haar hand. Het was een geluk bij een ongeluk dat ze met haar hoofd op een stapel tassen onder de trap viel, waardoor ze er geen erger letsel aan over hield. Wel had ze een lichte hersenschudding en moest rust houden.

Corry is er van geschrokken: “Ik doe nu echt rustig aan, ik had gewoon teveel hooi op mijn vork genomen. Mijn hand was gekneusd en ik heb mijn duim gebroken, dus daar ben ik flink van geschrokken.”

Wel is Corry nu bezig om een nieuw album uit te brengen, en maakt ze een remix van het nummer ‘zoveel stress’, dat ze samen met Ali B. heeft gemaakt in het programma Op Volle Toeren.

Boeking of een optie plaatsen voor Corry Konings

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Corry Konings kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.