De Muziekauto

De Muziekauto boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Muziekauto.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Muziekauto was de logische opvolger van de succesvolle Muziekfiets. Op deze muzikale machine kan onze muziekkunstenaar  met zijn armen, benen, voeten, handen en hoofd wel 50 instrumenten tegelijk bespelen! Dit wordt mogelijk gemaakt door honderden bewegende delen, waaronder pallen, nokken, hefbomen, draaiende wielen en assen. Daarnaast bevat de auto een perfecte geluidsinstallatie, verlichting, een rookmachine en een confettikanon.

One man band op 5 meter hoogte


Op de Muziekauto brengt onze entertainer een gevarieerd repertoire ten gehore, met bekende Nederlandse, Engelse en Duitse liedjes. Hij zal uw publiek op spectaculaire wijze vermaken, want tijdens het spelen op de Muziekauto kan hij ook nog eens 5 meter de hoogte in gaan!

De Muziekauto is fantastisch entertainment, geschikt voor jong en oud. Evenals de Muziekfiets is de Muziekauto breed inzetbaar, voor o.a. winkelcentra, jaarmarkten, bedrijfsfeesten, openingen en instellingen.

Technische Informatie van de Muziekauto:

 • Breedte, ingeklapt: 129 cm.
 • Hoogte, ingeklapt: 175 cm.
 • In deze vorm kan hij door de schuifdeuren van winkelcentra en instellingen.
 • Benodigde speelruimte: 5 bij 5 meter.
 • Minimale werkhoogte: 2,5 meter.
 • Benodigde stroomaansluiting: 220 V,10 A.
   

Voor slecht weer beschikt de Muziekauto over een verkapping.

Boeken of een optie plaatsen voor De Muziekauto?

Voor meer informatie over De Muziekauto kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Muziekauto

Deze act is bekeken door 37631 mensen

Specificaties van De Muziekauto

 • Tijdsduur: 4 x 30 minuten
 • Reiskosten: inclusief 100 km vanaf Tilburg, hierna € 0,50 per km
 • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Muziekauto

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Muziekauto kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.