De Nautilus One Man Band

De Nautilus One Man Band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Nautilus One Man Band.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Van de uit de stille Zuidzee opgedoken wrakstukken van de NAUTILUS heeft onze muziekkunstenaar weer een technisch hoogstandje gebouwd. Met een compleet arsenaal van wielen, hendels, kettingen, tandwielen,meters, leidingen en ingewikkelde overbrengingen is deze muziekkunstenaar weer in staat gebleken een kompleet eenmansorkest te creëren.

Een en al spektakel!

U zult versteld staan van ingenieuze speelwijze, zijn functionele gitaarspel, zijn glasheldere stem en zijn vrolijke uitstraling. Nederlandse, Duitse en Engelstalige songs , Rock and Roll, Country, Easy listening, jaren ’60, ’70, ’80, ’90, zelfs een gezellig Hollands walsje of feestmuziek, op zijn muziekduikboot is hij in staat om de stemming er goed in te brengen op ieder feest of evenement. De in de Jules Verne stijl gebouwde machine met zijn Steampunkachtige decoraties is een lust voor het oog en oor. Een gigantische vuurmachine maakt de duikboot helemaal kompleet.

Het grote voordeel van de Nautilus is dat hij geen beperkingen heeft: hij is gemakkelijk te verplaatsen en heeft geen stroom nodig. Deze spetterende entertainment act is dus overal geschikt voor!

One-Man-Band van wereld klasse

De Nautilus One-Man-Band is een onemanband die kan opereren zonder stroomvoorziening, hij is makkelijk verplaatsbaar, inzetbaar voor vele doeleinden, Kan werken met regenachtig weer kan door de dubbele deuren van instellingen en gebouwen er kan ook gewerkt worden met draadloze microfoon en orkestbanden.

Technische Informatie Nautilus One Man Band

  • Normaal : Lente 5,20 meter, Breedte 1,30 meter
  • Ingeklapt : Lengte 3,92 meter, Breedte 1,22 meter

Boeken of een optie plaatsen voor De Nautilus One Man Band?

Voor meer informatie over De Nautilus One Man Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Nautilus One Man Band

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 43051 mensen

Specificaties van De Nautilus One Man Band

  • Tijdsduur: 8 x 15/20 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: inclusief 100 km vanaf Tilburg, hierna € 0,50 per km
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor De Nautilus One Man Band

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Provincie Flevoland

  • Door: Provincie Flevoland
  • Locatie: Zeewolde
  • Datum:

Superleuke act. Kreeg veel positieve reacties.

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor De Nautilus One Man Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Nautilus One Man Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.