Jan en Anny misleiden fans

18/07/2012

Jan Keizer en Anny Schilder toeren onder de naam van het in 2007 opgedoekte BZN. De oud-manager van de legendarische popgroep is daar niet over te spreken, meldt De Telegraaf.

Dick de Boer, die 42 jaar manager van BZN was, werd getipt door een onthutste fan. “Op de site van Jan en Anny staat een filmpje van een optreden in Roemenië, een van de landen waar BZN diverse hits heeft gehad. Ze worden aangekondigd als ‘Trupa BZN’. En dat kun je niet maken. Jan en Anny zijn Jan en Anny. En géén BZN!”, vindt hij.

Dick heeft meteen om opheldering gevraagd bij de voormalige leadzanger van de Volendamse groep. “Jan zegt dat hij er geen weet van had. En dat geloof ik ook wel. Het is natuurlijk een slimme commerciële truc van de mensen achter Jan en Anny.”

“Ik heb Jan wel gezegd dat hij dit zelf ook niet moet willen”, gaat De Boer verder. “Je kunt niet als BZN door het leven gaan als je Jan en Anny bent. Dat nemen de fans hem ook kwalijk. Deze actie zaait bij iedereen verwarring.”

Volgens Keizer zelf is het een storm in een glas water, die voortkomt uit jaloezie. “Omdat ik jarenlang mijn best heb gedaan bij BZN, associëren mensen mij nu eenmaal met die band. Als een of andere handige Roemeen daar gebruik van maakt, kan ik daar toch niets aan doen?”, zegt hij. “En ze weten in Roemenië echt wel hoe het zit. Ik heb daar zoveel interviews gedaan. Anny en ik hebben enorm veel succes en blijkbaar prikt dat hier en daar.” (BuzzE)

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Keizer en Anny Schilder

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Keizer en Anny Schilder kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.