Jan Keizer en Anny Schilder

Jan Keizer en Anny Schilder boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jan Keizer en Anny Schilder.

2 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Noem de namen Jan Keizer en Anny Schilder en miljoenen mensen in en buiten Nederland zullen reageren met drie letters: BZN.

Dat is niet vreemd. Als boegbeelden van BZN maakten ze tussen 1976 en 1984 furore en scoorden een onafzienbare reeks hits.
Hoewel hun wegen in 1984 scheidden, is hun muzikale erfenis tot op de dag van vandaag levend gebleven.

Na 25 jaar treden Jan en Anny weer met elkaar op

Jan Keizer ging, nadat hij in 2007 voor het laatst met BZN op trad, aanvankelijk door als solo-artiest. Een historische avond eind 2009 in theater Carré veranderde dat plan. Als eerbetoon en op verzoek van Mies Bouwman, zou hij voor het eerst na 25 jaar een eenmalig optreden verzorgen met Anny Schilder. De ontelbare reacties die daarop volgden konden niet genegeerd worden. Het tweetal stak de koppen bij elkaar en besloot als duo Jan & Anny verder te gaan.

Jan Keizer en Anny Schilder Anno 2014

zijn Jan Keizer & Anny Schilder opnieuw de studio in gedoken. Voor hun derde album hebben ze besloten een reeks wereldberoemde duetten op te nemen onder de titel Unforgettable Duets. Anny: “Het is iets dat we eigenlijk allebei al een tijdje wilden. Van die heerlijke songs die iedereen in de wereld kent.”. Jan Keizer: “Dit is inderdaad geweldig om te doen, maar eenvoudig was het niet. Je moet kiezen uit zoveel prachtige nummers.”

Jan Keizer en Anny Schilder Anno 2016

Dit jaar is het precies 40 jaar geleden dat, toen nog op vinyl, de single “Mon Amour” uitkwam. In een mum van tijd kwam deze single, mede dankzij Radio Veronica DJ Joost den Draaijer, op 1 in de hitlijsten te staan. Dat dit bijzondere lied de definitieve doorbraak betekende voor de Volendamse band BZN had niemand durven dromen!

Ook in 2016 zullen Jan en Anny deze landen opnieuw gaan bezoeken. Uiteraard treden Jan & Anny ook met enige regelmaat op in Nederland en België.

Vol gas door, zeker nu het weer helemaal goed gaat met Anny: “Ik voel me sterker dan ooit” aldus Anny. De komende tijd zullen Jan & Anny volop aandacht krijgen op radio en TV, want immers een 40 jarig “verbond” zal niet onopgemerkt voorbij gaan!

Boeken of een optie plaatsen voor Jan Keizer en Anny Schilder?

Voor meer informatie over Jan Keizer en Anny Schilder kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jan Keizer en Anny Schilder

Deze act is bekeken door 68643 mensen

Specificaties van Jan Keizer en Anny Schilder

  • Tijdsduur: 1 x 40 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set

Reviews voor Jan Keizer en Anny Schilder

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8,5.

Jan Keizer en Anny Schilder JB_1781
  • Door: Manuela Roordink
  • Locatie: Volendam
  • Datum:

Wat een feestje met Jan en Anny, een aanrader!

Waardering:

8,5 10 8,0
Jan Keizer en Anny Schilder JB_1781
  • Door: Rob Bosma
  • Locatie: Maassluis
  • Datum:

Super optreden. Goed geregeld door JB Productions.

Waardering:

8,5 10 9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Keizer en Anny Schilder

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Keizer en Anny Schilder kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.