Sieneke blijft scoren!

03/11/2023

De altijd vrolijke zangeres Sieneke heeft inmiddels een solide positie verworven in de Nederlandse showbizz. Zowel met haar live optredens door het hele land als op televisie is ze een geliefde artiest. Met haar warme stemgeluid en haar passie voor het Nederlandstalige lied weet Sieneke vele harten te veroveren.

Samen Op Tournee met Frans Bauer

Dit heeft ze in 2023 wederom bewezen door haar veelzijdigheid in optredens, variërend van festivals en exclusieve bedrijfsevenementen tot diverse horecagelegenheden. Als klap op de vuurpijl tourt ze sinds vorig jaar samen met Frans Bauer door het hele land, met een gloednieuwe theatertour genaamd "N Avond Met jou," na een uiterst succesvolle eerste editie.

Overtuigend Scoren met Hits

Sieneke toont hiermee aan dat ze haar muzikale koers heeft gevonden. Niet alleen op het podium, maar ook muzikaal blijft ze ons verbazen! Met hits als "Ik Ben Verliefd," "Doe Dat Nooit Meer" en "Vaya Con Dios" bewijst Sieneke keer op keer dat ze blijft scoren. En met haar nieuwste single "De Nacht Is Nog Zo Lang" laat ze opnieuw zien dat ze constant streeft naar vernieuwing!

Boeking of een optie plaatsen voor Sieneke

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sieneke kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.