Nieuwe single voor Sieneke "Bekijk 't maar"

08/05/2019

Sieneke bruist van energie! De ‘Prinses van het Levenslied’ is trots op haar nieuwe single ‘Bekijk ’t Maar’. De meezinger, opgenomen in de studio van Emile Hartkamp heeft alles in zich, een grote hit te worden. Zojuist is ook de videoclip gelanceerd! Met deze Zomersingle op zak wordt er nu al hard gewerkt aan een muzikaal vervolg.

Bijna 10 jaar geleden dat Sieneke op het Songfestival stond

In 2020 is het tien jaar geleden dat de inmiddels 27-jarige zangeres Nederland vertegenwoordigde het Eurovisiesongfestival in Oslo. Om dit jubileum te vieren wordt 2020 uitgeroepen tot hét jaar van Sieneke! Zo verschijnt er nieuw repertoire en wordt er muzikaal uitgepakt met een live concert!

Sha La Lie start van mooie carriere voor Sieneke

Sieneke: ‘Er komen zoveel mooie dingen op mijn pad. Het maken van nieuwe muziek, meedoen aan televisieprogramma’s. En dat allemaal naar aanleiding van ‘Ik Ben Verliefd (Sha La Lie)’, nu negen jaar geleden. Het nummer waar zoveel kritiek op kwam. Maar nu nog door iedereen wordt meegezongen. Nu ik terugkijk op deze periode, is het de mooiste uit mijn carrière. Ik wens Duncan Laurence heel veel succes. Hij gaat hoge ogen gooien!’.

 

 

Boeking of een optie plaatsen voor Sieneke

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sieneke kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.