Nieuwe single Sieneke: 'Niemand heeft je ooit gezien'

23/04/2014

In 1972 lanceerde de Belgische zangeres Helga het nummer “Niemand heeft je ooit gezien”. Destijds was dit lied ook een grote hit in Nederland. “Adrie van den Berk van Berk Music stuurde me dit nummer enkele weken geleden op . We hadden al plannen voor een nieuwe single, maar ik vond het zo toepasselijk om dit liedje te zingen terwijl je ook nog zwanger bent. Het was niet eens de bedoeling om dit als single uit te brengen.

Sieneke gegrepen door tekst nieuwe single

De tekst greep me erg aan en vond het zo mooi en dacht wauw…..dit is precies wat bij mij past. Ik kende het liedje helemaal niet en lied het horen aan m’n ouders en opa en oma. Ze vertelden me dat het vroeger een grote hit was geweest en dat ze het lied zongen tijdens hun zwangerschap. Waylon van der Heijden van Goldfinger Productions heeft het geheel in een nieuw jasje gegoten en er niet veel aan veranderd. Het liedje is heel klein en alles draait om de tekst”, aldus Sieneke.

Boeking of een optie plaatsen voor Sieneke

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sieneke kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.