Sieneke

Sieneke boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sieneke.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

‘Prinses van het Levenslied’

De inmiddels 27-jarige Sieneke is geboren en getogen in Nijmegen en op jonge leeftijd ontdekt door Marianne Weber. Met de hit ‘Ik ben Verliefd (Sha-La-Lie)’ was ze in 2010 de Nederlandse vertegenwoordiger op het Eurovisiesongfestival in Oslo.

Inmiddels beschikt de zangeres over een uitgebreide discografie en wordt er wekelijks door het hele land opgetreden

Na het uitbrengen van drie albums en vele singles is het in 2019 tijd voor een nieuwe frisse start. Sieneke kiest voor een nieuw boekingskantoor, platenmaatschappij en brengt begin mei haar nieuwe single uit. Opgenomen in de studio van Emile Hartkamp. Met een sterk team én natuurlijk de steun van Marianne Weber aan haar zijde zet Sieneke zich ook de komende tien jaar met trots en veel plezier in voor het Nederlandse levenslied.

Naast haar zangcarrière is er ook ruimte voor uitdagingen

Zo is Sieneke meerdere malen presentatrice geweest van het Tv-programma ‘Sterren NL TOP20’ en had ze een gastrol in de serie ‘Koos’ van Omroep Gelderland. Sieneke is een graag geziene gast in televisieprogramma’s.

Privé gaat het de jonge moeder ook voor de wind. Met haar man Jan, dochter Rosalie en zoon Dani aan haar zijde lacht het geluk haar toe!

Boeken of een optie plaatsen voor Sieneke?

Voor meer informatie over Sieneke kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sieneke

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 124493 mensen

Specificaties van Sieneke

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 400 personen / basis van inprikken
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Sieneke

Sieneke groeide op in een zeer hecht gezin, samen met haar vader, moeder en haar jongere broertje. Sieneke was als kind al bezig met zingen en dansen. Al vanaf haar achtste jaar begon zij met streetdance en een paar jaar later is zij op
stijldansen gegaan. Gaandeweg merkte Sieneke dat zij zingen ook erg leuk vond en werd daarbij aangemoedigd door haar omgeving.

Toen er een Idols-auditie werd georganiseerd door diverse scholen in de regio meldde Sieneke zich daarvoor met enkele vriendinnen aan. Tot haar eigen grote verbazing kwam zij steeds een ronde verder en haalde zelfs de finale. De eerste plaats moest gedeeld worden met een andere kandidaat, maar vanaf dat moment wist Sieneke: Hier ga ik in verder!

Sieneke mocht zingen op feestjes op diverse plekken in het land en deed dat met veel plezier. Op een avond verzorgde zij een optreden waar later die avond ook Marianne Weber acte de présence zou geven. Op het moment dat Sieneke op het podium stond, kwam Marianne binnen en bleef even staan kijken. Marianne was meteen onder de indruk van dit jonge meisje. Een stem die klinkt als een klok en een uitstraling die spontaan en echt is.

Toen de TROS Marianne benaderde om met een door haar uitverkoren talent mee te doen aan het Nationale Songfestival twijfelde Marianne geen moment en wist dat nu de tijd rijp was om Sieneke naar voren te schuiven. Sieneke is dolblij dat ze nu eindelijk na een lange tijd geduldig wachten de kans krijgt om zich te tonen aan het grote publiek.

Marianne is heel zelfverzekerd als het om Sieneke gaat. " Ik zal niet zomaar mijn naam hangen aan een of ander talent. Sieneke is een supertalent waar ik me met liefde over ontferm en ben er van overtuigd dat zij een hele grote carrière tegemoet gaat."

Sieneke is door Marianne Weber naar voren geschoven om het lied ‘Ik ben Verliefd (Sha-la-lie)’ te vertolken op het NATIONAAL SONGFESTIVAL.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Sieneke

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sieneke kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.