Sieneke

Sieneke boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sieneke.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Toen de TROS Marianne benaderde om met een door haar uitverkoren talent mee te doen aan het Nationale Songfestival twijfelde Marianne geen moment en wist dat nu de tijd rijp was om Sieneke naar voren te schuiven. Sieneke is dolblij dat ze nu eindelijk na een lange tijd geduldig wachten de kans krijgt om zich te tonen aan het grote publiek.

Marianne is heel zelfverzekerd als het om Sieneke gaat. " Ik zal niet zomaar mijn naam hangen aan een of ander talent. Sieneke is een supertalent waar ik me met liefde over ontferm en ben er van overtuigd dat zij een hele grote carrière tegemoet gaat."

Sieneke is door Marianne Weber naar voren geschoven om het lied ‘Ik ben Verliefd (Sha-la-lie)’ te vertolken op het NATIONAAL SONGFESTIVAL.

Boeken of een optie plaatsen voor Sieneke?

Voor meer informatie over Sieneke kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sieneke

Deze act is bekeken door 73300 mensen

Specificaties van Sieneke

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 400 personen / basis van inprikken