Sieneke

Sieneke boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sieneke.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

‘Prinses van het Levenslied’

De inmiddels 27-jarige Sieneke is geboren en getogen in Nijmegen en op jonge leeftijd ontdekt door Marianne Weber. Met de hit ‘Ik ben Verliefd (Sha-La-Lie)’ was ze in 2010 de Nederlandse vertegenwoordiger op het Eurovisiesongfestival in Oslo.

Inmiddels beschikt de zangeres over een uitgebreide discografie en wordt er wekelijks door het hele land opgetreden

Na het uitbrengen van drie albums en vele singles is het in 2019 tijd voor een nieuwe frisse start. Sieneke kiest voor een nieuw boekingskantoor, platenmaatschappij en brengt begin mei haar nieuwe single uit. Opgenomen in de studio van Emile Hartkamp. Met een sterk team én natuurlijk de steun van Marianne Weber aan haar zijde zet Sieneke zich ook de komende tien jaar met trots en veel plezier in voor het Nederlandse levenslied.

Naast haar zangcarrière is er ook ruimte voor uitdagingen

Zo is Sieneke meerdere malen presentatrice geweest van het Tv-programma ‘Sterren NL TOP20’ en had ze een gastrol in de serie ‘Koos’ van Omroep Gelderland. Sieneke is een graag geziene gast in televisieprogramma’s.

Privé gaat het de jonge moeder ook voor de wind. Met haar man Jan, dochter Rosalie en zoon Dani aan haar zijde lacht het geluk haar toe!

Boeken of een optie plaatsen voor Sieneke?

Voor meer informatie over Sieneke kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sieneke

Deze act is bekeken door 77622 mensen

Specificaties van Sieneke

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 400 personen / basis van inprikken