Dewi Pechler

Dewi Pechler boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dewi Pechler.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dewi Pechler, geboren op 09 september, 1983 te Dokkum, kreeg het artiestenvak met de paplepel ingegoten. Haar vader speelde in een reggae band en Dewi ging op jonge leeftijd al regelmatig mee naar optredens.. Ze zong in de bus naar school, voor de koeien in het weiland naast haar huis, en thuis voor de spiegel. Op de basisschool kreeg ze twee keer de hoofdrol in de school musical. Ze begon met HAVO/VWO op de middelbare school, maar zakte elk jaar af naar een lager niveau. Ze miste de creativiteit en voornamelijk de muziek.

Popstars

Dewi kreeg middels het nieuwe SBS concept ‘Mysterie popstar", waarvoor zij was uitgenodigd, de kans om wekeljks 1,5 miljoen kijkers te laten zien hoezeer zij als artiest was gegroeid en qua uiterlijk niet langer de kleurrijke puber uit de Idols periode was, maar een prachtige volwassen vrouw met een volwassen stemgeluid is geworden. Dit programma werd uitgezonden met vele liveshow, van September 2009 tot Januari 2010.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Dewi Pechler?

Voor meer informatie over Dewi Pechler kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dewi Pechler

Deze act is bekeken door 20505 mensen

Specificaties van Dewi Pechler

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)